Jednohubky k snídani - pondělí 26. června
Novinka Jednohubky k snídani - pondělí 26. června

Jednohubky k snídani - pondělí 26. června

Martin Cvrček

Martin Cvrček

14

Obaly F1 2017, PES 2018 nevyjde na Switch, statistiky z testování Sea of Thieves, turnaj v Quake Champions a další zprávičky.

Reklama

Společnost Codemasters zveřejnila podobu krabiček jednotlivých verzí F1 2017. Všimněte si různé sestavy pilotů v případě různých verzí. Stálicemi jsou jen Lewis Hamilton a Sebastian Vettel, pravděpodobně z důvodu jejich soupeření o titul mistra světa.

PES 2018 opravdu nemíří na Switch, jak potvrdil zástupce Konami britskému Eurogameru. Jak se ale zdá, Konami nechce na Switch úplně zanevřít, takže by se na něm jeho fotbal jednoho dne mohl objevit.

Oproti tomu LEGO Worlds si cestu na Nintendo Switch najde, a to někdy během letošního podzimu. Vše vyjasnil producent Chris Rose serveru GameReactor. Konkrétnější datum vydání zatím neznáme, ale dá se počítat s koncem září nebo průběhem října. Obsahově se verze pro Switch nemá lišit od LEGO Worlds na PC, PS4 a Xboxu One.

Kdy dorazí Sub-Zero z Mortal Kombatu do Injustice 2? Soudě dle Twitteru Eda Boona z týmu tvůrců na něj dojde 11. července.

Filip Ženíšek z Comgadu už mnohokrát dokázal, že práce překladatele her může být dost pestrá a že může zavést člověka do neočekávaných oblastí zájmu. Nově studuje Eukleidovy Základy. Uhádnete, jaký titul by Filip mohl překládat? Protože my ne.

Tvůrci Sea of Thieves ze studia Rare zveřejnili na sociálních sítích statistiky, které ukazují různé výsledky a údaje z hraní hry během testování.

Na QuakeConu ve druhé polovině srpna se uskuteční velký turnaj v Quake Champions nazvaný Quake World Championships. Nejlepší týmy, které budou soutěžit ve dvou herních módech, si mezi sebe rozdělí 1 milion dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama