Jednohubky k snídani - pondělí 29. února
Novinka Jednohubky k snídani - pondělí 29. února

Jednohubky k snídani - pondělí 29. února

Michal Burian

Michal Burian

8

Jiná hudba v nedávném traileru Dark Souls 3, velikost The Division na PS4, zájem o South Park, Deep Down žije, dražší Season Pass pro Fallout 4, nevšední konec Deus Ex a další.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Elias Toufexis, dabér Adama Jensena, na svém Twitteru sdílel odkaz na tajný konec Deus Ex: Human Revolution, který jsme prý nikdy nechtěli vidět. Faktem je, že je dost... odlišný.

PC verze Fallouta 4 je dost úspěšná, podle dat SteamSpy se prodalo přes 3 miliony kusů.

14. března vychází prostřednictvím Steamu PC verze hry htoL#NiQ: The Firefly Diary. Ta byla loni původně vydaná pouze pro konzoli PS Vita.

Capcom znovu obnovil ochrannou známku pro Deep Down. Nově ji má do 11. února 2017. Snad do té doby online RPG určené pro PS4 vyjde.

Pozor, od zítřejšího dne bude dražší Season Pass pro Fallout 4. Z dosavadních 30 dolarů za něj poté zaplatíte 50 dolarů.

Heavy Rain nebude na PS4 podporovat PS Move. Místo toho bylo i pro PS4 verzi Beyond: Two Souls Collection potvrzena funkce remote play.

Harry Potter easter eggs v Dying Light: The Following. Po odchodu z jednoho domu se vám zjeví duch připomínající nejznámějšího kouzelníka.

Zítra se máme dozvědět nové informace o připravovaných titulech pro Xbox a Windows od Microsoftu.

2D akce Shadow of the Beast pro PS4 dorazí nakonec 17. května.

Obchody měly dohromady 5 milionů kusů hry South Park The Stick of Truth, oznámil Ubisoft. Jak se zdá, netradičnímu RPG od Obsidian se daří. Letos by měl vyjít South Park: The Fractured but Whole.

PS4 verze The Division bude na disku vyžadovat 40 GB.

Na Windows Store lze již nají PC verzi Quantum Break, zatím ale bez cenovky.

Fanouškům se nelíbila hudba u nedávného traileru na Dark Souls 3, tak si udělali vlastní verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama