Jednohubky k snídani - pondělí 4. dubna
Novinka Jednohubky k snídani - pondělí 4. dubna

Jednohubky k snídani - pondělí 4. dubna

Michal Burian

Michal Burian

5

Krásné vlny v Sea of Thieves, Sony změnila název, prodeje Warhammeru End Times, R.U.S.E. propadly licence, speedrun v Dark Souls 3 a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Sea of Thieves ukazuje vlny, voda vypadá velmi dobře.

Společnosti Sony Computer Entertainment a Sony Network Entertainment oficiálně změnily název na Sony Interactive Entertainment (SIE). Firma má ústředí v kalifornském San Matero a další kanceláře v Tokiu a Londýně.

Na Originu začal jarní výprodej her. Ve slevě jsou i nedávné novinky, včetně Unravel, Star Wars: Battlefront, The Sims 4 nebo Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2.

Kvůli propadlým vojenským licencím není možné na Steamu od prosince 2015 koupit strategii R.U.S.E. z roku 2010. Teprve teď se k tomu vyjádřil Ubisoft, který nemá zájem licence obnovit. Majitele hry tato skutečnost neovlivní, ty mohou dál hru hrát.

Majitelé Nintenda DSi se musejí loučit se svým handheldem. Nintendo hodlá v roce 2017 uzavřít in-game obchod.

6. dubna bude probíhat šestihodinový stream, který vám detailně ukáže kooperační mód Resistance a exkluzivní záběry ze singleplayerové kampaně akce Homefront: The Revolution. Během streamu vystoupí třeba Angry Joe, Rooster Teeth a další.

Akce Warhammer: End Times - Vermintide od 23. října 2015 prodala přes půl milionu kusů ve verzi pro PC. Konzolové verze jsou teprve ve vývoji.

Hry tvoří přes 80 procent příjmů na App Store a Google Play za rok 2015, informuje firma App Annie.

Do 10. dubna na Prekladyher.eu probíhá soutěž o tričko, plakát, soundtrack, textilní mapu a knihu ze světa Divinity: Original Sin.

Máme tady první rekordní speedrun v hardcore RPG titulu Dark Souls 3. Jeden šílenec dokázal projít hru za 102 minut.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama