Jednohubky k snídani - středa 12. července
Novinka Jednohubky k snídani - středa 12. července

Jednohubky k snídani - středa 12. července

Martin Cvrček

Martin Cvrček

5

Rayman a Switch, Batman: Arkham Knight pro Shield, The Summer Sideshow akce v Killing Floor 2 i na PS4 a další zprávičky.

Reklama

Rayman Legends si podle všeho konečně najde cestu na Nintendo Switch, jak naznačuje čerstvé lákadlo, které zveřejnili tvůrci na sociálních sítích. O vydání Legends na aktuální konzoli od Nintenda se hovořilo už na začátku roku.

Letní akce The Summer Sideshow v Killing Floor 2 je konečně k dispozici i na PS4 a probíhá až do 8. srpna. Podobně jako na PC, i na PS4 vás čeká nová mapa, týdenní herní módy, reskin nepřátel nebo různé kosmetické předměty.

Proč nemůže vzniknout Icewind Dale 2: Enhanced Edition? Tvůrci bohužel nemají přístup ke zdrojovému kódu původního Icewind Dale 2, který je podle všeho ztracen, jak prozradil Trent Oster ze studia Beamdog serveru Kotaku. Bez zdrojového kódu původní hry by byl vývoj vylepšené verze až příliš náročný a nákladný, a proto se zaměstnanci studia raději věnují jiným projektům.

Batman: Arkham Knight je nově součástí nabídky GeForce Now pro Nvidia Shield. Když si hru koupíte, získáte zdarma i Steam klíč. Do 18. července je navíc Arkham Knight k dostání s 60% slevou.

Máte rádi vaření a Life is Strange? Pak by se vám mohlo hodit kuriózní video, v němž uvidíte vznik skutečné verze burgerů z jídelny Two Whales.

Teď pro změnu video pro fanoušky Portalu. Dabérka GLaDOS Ellen McLain spolu s orchestrem živě nazpívala skladbu Turret Opera z konce Portalu 2.

V GTA Online je prostřednictvím Legendary Motorsport k dostání luxusní auto The Grotti Cheetah Classic. Zahrát si můžete i nový Adversary mód Overtime Rumble, v němž se s autem musíte trefit do obřího terče.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama