Jednohubky k snídani - středa 15. února
Novinka Jednohubky k snídani - středa 15. února

Jednohubky k snídani - středa 15. února

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4

Odstranění Elite Dangerous: Arena z prodeje, nová akce Humble Bundlu, ztracená historie vývoje Half-Life 1, Skate 3 v EA Access, nový mód Killing Floor 2 a další zprávičky.

Reklama

Studio Frontier Development odstranilo z prodeje Elite Dangerous: Arena, samostatné vydání PvP módu z Elite: Dangerous. Na Steamu, vlastním obchodě Frontier a Xbox Store si tedy tuhle verzi hry už nekoupíte, a to z důvodu příliš malého počtu hráčů. Jestli ale Arenu vlastníte, můžete ji dál hrát.

Aktuální nabídka Humble Bundlu s názvem Freedom Bundle stojí skutečně za to. Za 30 dolarů, které jdou na podporu několika zdravotnických a charitativních organizací, z nichž některé se snaží řešit situaci s uprchlíky a lidmi v nouzi po celém světě, můžete získat množství PC her v celkové hodnotě zhruba 600 dolarů. Patří mezi ně třeba Subnautica, The Witness, Super Meat Boy, The Stanley Parable, Stardew Valley nebo Day of the Tentacle Remastered.

Pokud by vám tato nabídka náhodou nestačila, můžete se poohlédnout ještě ve výprodeji From Wishlists With Love na GOG.com. Ve slevě je například Tyranny, Superhot, Firewatch, Zaklínač nebo množství starších kousků.

The Chinese Room, tvůrci Dear Esther a Everybody's Gone to the Rapture, v pondělí lákali na zásadní oznámení. Nakonec jde jen o vydání limitované krabicové verze Dear Esther pro PS4, kterou má na starosti skupina Limited Run Games. V prodeji bude od pátku.

Na webu Army 3 můžete po přihlášení hlasovat o finalistech v soutěži Armachinima Awards, zaměřené na nejlepší videa vytvořená v enginu Army 3. Tři vítěze vyhlásí sami tvůrci z Bohemia Interactive.

Valve nemůže zrekonstruovat celou historii vývoje prvního Half-Life. Jak uvádí server Gamasutra, Erik Johnson z Valve na tiskové konferenci prohlásil, že zhruba dva nebo tři měsíce před dokončením vývoje došlo ke zničení firemních záloh a s nimi i historie vývoje. Proto není možné přesně zmapovat třeba počátky vzniku hry. Zdrojový kód enginu Goldsource, který kromě Half-Life poháněl i Counter-Strike nebo první Day of Defeat, však ve Valve stále mají.

Tvůrci Mass Effectu: Andromeda z BioWare se na Twitteru pochlubili knihou, jejíž název snad ani nepotřebuje komentář. Rádi bychom řekli, že jde nepochybně o fiktivní záležitost, ale když jde o BioWare, Mass Effect a sex, člověk si nemůže být úplně jistý.

Skate 3 je nově součástí nabídky EA Access na Xboxu One. Jestli patříte mezi předplatitele této služby, která vás vyjde na 4,99 dolarů za měsíc nebo 29,99 dolarů za rok, můžete si hru z roku 2010 kdykoliv zkusit.

Killing Floor 2 se brzy dočká herního módu Survival Holdout. V něm budou hráči bojovat proti zedům v dynamicky propojených podzemních místnostech, které se pokaždé mění. Cílem je probojovat se několika patry, přičemž jediné místnosti, které jsou vždy stejné, jsou určené pro start a souboj s bossem. Tento mód doprovodí i zcela nová mapa a další obsah, který bude přiblížen v následujících týdnech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama