Jednohubky k snídani - středa 19. července
Novinka Jednohubky k snídani - středa 19. července

Jednohubky k snídani - středa 19. července

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1

Mód Demolition v Call of Duty: Modern Warfare Remastered, The Evil Within 2 s podporou Xboxu One X, Splash Damage spolupracuje s Wargamingem a další zprávičky.

Reklama

V Call of Duty: Modern Warfare Remastered se objeví mód Demolition, a to v období od 21. do 28. července. Při hraní budete také moci získávat dvojnásobné množství zkušenostních bodů.

S Xboxem One X si bude rozumět i The Evil Within 2. Horor od Tango Gameworks na výkonnější konzoli od Microsoftu nabídne rozlišení 4K nebo podporu HDR. Nedávno jsme se dozvěděli také o podpoře Star Wars: Battlefrontu 2 a Wolfenstein 2: The New Colossus.

Jestli rádi vytváříte cosplay a máte v hledáčku Billie Lurkovou z Dishonored: Death of the Outsider, tak právě pro vás si Bethesda připravila obrázek, který do detailu ukazuje všechny prvky jejího ohozu. Ten lze využít jako vodítko při tvorbě kostýmu.

Studio Splash Damage, které má na kontě třeba Brink, Dirty Bomb nebo Wolfenstein: Enemy Territory, pracuje na nějakém projektu pro společnost Wargaming. Zatím ale není jasné, jestli má na starosti zcela nový produkt nebo jestli se podílí na vývoji World of Tanks, World of Warplanes nebo World of Warships.

Tvůrci hardcore RPG Phantom Trigger zveřejnili nové záběry ze hry. Zajímavé na nich je zejména to, že běží při 60 snímících za sekundu a pochází z verze pro Switch.

Patch 65.2 pro The Elder Scrolls: Legends změní parametry některých karet přidaných s expanzí Heroes of Skyrim. Detaily najdete na fóru Bethesdy.

Kolekce party her Jackbox Party Pack 1 a Jackbox Party Pack 2 budou již brzy k dispozici pro Switch. Na konzoli od Nintenda vyšel už The Jackbox Party Pack 3, přičemž ve vývoji je i Jackbox Party Pack 4, i když jeho vydání na Switchi zatím nebylo potvrzeno.

Nový Humble Bundle patří studiu Telltale Games. Za 1 dolar dostanete první sérii The Walking Dead, dvě série Sam & Max nebo první Poker Night at the Inventory. Vyšší částky vám zajistí Tales from the Borderlands, Game of Thrones, Minecraft: Story Mode či druhou sérii The Walking Dead.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama