Jednohubky k snídani - středa 23. března
Novinka Jednohubky k snídani - středa 23. března

Jednohubky k snídani - středa 23. března

Michal Burian

Michal Burian

2

Klasicky od Capcomu, zájem o virtuální realitu, úspěch našich obchodů, obsah pro DriveClub, obor počítačové hry a grafika v ČR nebo další epizoda Hitmana.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Naše obchody Xzone.cz a GameExpres.sk získaly cenu kvality v kategorii PC hry a herní zařízení v anketě Shop Roku v České republice a na Slovensku.

Příští týden bude oznámeno datum vydání druhé epizody Hitmana (italské město Sapienza). Zatím víme jen to, že by nový obsah měl dorazit někdy během dubna. Zároveň v nadcházejících týdnech můžete očekávat Vampire Magician Challenge Pack s desítkou nových výzev. Oproti tomu Elusive Targets až v dubnu.

Humble Bundle Sega Strategy - kompletní edice Company of Heroes, Medieval 2: Total War, Rome: Total War a mnoho dalších her za pár dolarů.

Ve Francii, Španělsku, Německu a Británii se uskutečnil průzkum ohledně virtuální reality. Podle všeho VR zajímá především majitele konzolí, zatímco PC hráči jsou na vážkách. Zřejmě i kvůli ceně Oculusu Rift a HTC Vive, která je okolo 20 tisíc korun, zatímco PlayStation VR bude stát necelých 11 tisíc korun.

Capcom zjišťuje, zda mají hráči zájem o klasické série jako je Mega Man 11, X, Zero, Legends, Battle Network, ZX nebo Star Force.

Pro Cities: Skylines včera vyšla bezplatná aktualizace umožňující úpravu terénu a s tím spojené stavění a využívání tunelů. Terén můžete různě upravovat, zvětšovat, zmenšovat nebo posouvat.

Na GOG.com probíhá Insomnia Sale. Nabídka slev se neustále mění, každý titul je totiž ve velmi omezeném množství.

České vysoké učení technické v Praze otevřelo obor počítačové hry a grafika. „Absolvent je schopen samostatného i týmového vývoje počítačových her. Bude vybaven potřebnými znalostmi z oblasti programování grafiky, umělé inteligence, vytváření 2D i 3D grafického obsahu a implementace uživatelských rozhraní.“

Edmund McMillen, autor The Binding of Isaac a Super Meat Boy, oznámil vývoj hry The Legend of Bum-Bo. Vypadá to, že půjde o RPG se zaměřením na hádanky, které bude navazovat na Issaca.

Včera pro Android konečně vyšla hra Fahrenheit: Indigo Prophecy od francouzského studia Quantic Dream. Cena byla stanovena na necelých 300 korun.

Další spekulace o letošním Call of Duty. Tentokrát různé zdroje tvrdí, že Infinity Ward připravuje pokračování méně úspěšného dílu Ghosts z roku 2013. Opět se máme dočkat psího společníka.

Majitelé DriveClub Bikes si mohou z PS Store zadarmo stáhnout motorku Aprilia RSV4 RF ABS. Pro klasický DriveClub zase vyšel placený balíček Finish Line obsahující vozy Jaguar XJ220 a Koenigsegg Reger společně se šesticí nových eventů a pěti trofejemi. Za DLC zaplatíte 99 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama