Jednohubky k snídani - středa 24. února
Novinka Jednohubky k snídani - středa 24. února

Jednohubky k snídani - středa 24. února

Michal Burian

Michal Burian

12

Tvůrci Battlefieldu chtějí posunout grafiku a animace, Fallout Shelter vzbudil zájem Bethesdy o mobilní hry, strategie ze světa Dragon Age na obzoru, tituly od Ubisoftu mezi nejprodávanějšími, King patří Activisionu Blizzard a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Mark Darrah z BioWare před nějakou dobou prostřednictvím svého Twitteru zjišťoval, zda by měli hráči zájem o hru Dragon Age Tactics, tedy něco na způsob XCOMu ve světě Dragon Age. Zvítězila možnost Ano!, takže je dost možné, že už v BioWare nad něčím takovým přemýšlejí.

Společnost Activision Blizzard koupila všechny zbývající akcie studia King stojící za Candy Crush Saga. Activision Blizzard vidí velkou příležitost ve svých značkách, ať už jde o Candy Crush, World of Warcraft nebo Call of Duty.

Díky zpětné kompatibilitě Xbox 360 her na Xboxu One získáte za předobjednvku nového Dooma první a druhý díl zdarma, ale pouze na Xbox Store.

Že se hry od Ubisoftu špatně prodávají z důvodu, že jde pořád o to samé? Žebříček nejprodávanějších her na Amazonu tvrdí opak. Ubisoft má v žebříčku hned dvě hry - nové Far Cry Primal a blíží se The Division.

Falloutu 4 se dařilo první den více v digitální sféře, odhalil Todd Howard. Jinými slovy digitální verze byly v první den prodávanější než krabicové v obchodech.

Švédské studio DICE (Battlefield, Mirror's Edge, Star Wars: Battlefront) hledá posily do svého týmu, které jim pomohou posunout grafiku a animace u AAA her na novou úroveň. Spekuluje se, že první náznaky by mohly být k vidění již v letošním Battlefieldu 5.

Hrám pro mobily a tablety se chce věnovat více i Bethesda. Zájem o tyto platformy u vydavatele Falloutu, Dooma nebo Dishonored vzbudil úspěch titulu Fallout Shelter.

Mikrotransakce v Halo 5: Guardians vygenerovaly 1,5 milionů dolarů, hra přitom vyšla koncem října 2015. Potom se divme, proč ty mikrotransakce ve hrách jsou.

V březnu by se měli sejít zástupci společností EA a Nintendo, aby společně diskutovali o možných hrách pro novou konzoli s označením NX. Podle spekulací má Electronic Arts k dispozici vývojovou verzi konzole.

Íránská televize odvysílala záběry pocházející ze hry Medal of Honor z roku 2010. Není to poprvé, co by se někdo spletl a považoval záběry ze hry za skutečné. Reportáž mělo převzít i několik televizí v Saudské Arábii a tvrdit, že odstřelovač Hizballáhu zabil šest bojovníků Islámského státu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama