Jednohubky k snídani - středa 9. března
Novinka Jednohubky k snídani - středa 9. března

Jednohubky k snídani - středa 9. března

Michal Burian

Michal Burian

18

Pobavení v Ceneze s Mafií 2, silný začátek roku, For Honor a Grow Home v The Division, Ubisoft chce smazat spekulace o Beyond Good & Evil 2 a další zajímavosti.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Cenega pobavila své fanoušky: Zákazník si koupil z druhé ruky Xbox 360 verzi speciální rozšířené edice Mafie 2, obsahující hru + kompilaci DLC. Přišla mu krabička, kde byl disk s hrou vypálený na DVD a DLC na originálním disku. DLC mu nešla nainstalovat, a tak poslal hru na reklamaci.

I takovéhle kousky nám chodí na reklamace. Účtenku dotyčný „překvapivě“ neměl.

Zveřejnil(a) CENEGA CZECH dne 8. březen 2016

Martin Schovanec, spolumajitel našeho obchodu Xzone.cz, si pochvaluje začátek roku 2016. „Skvělé prodeje XCOM 2, Rise of the Tomb Raider a zatím nejvíce The Division."

Ratchet and Clank ve verzi pro PlayStation 4 získal od ESRB věkové doporučení 10+. Hra vyjde 20. dubna.

Forza Motorsport 6 Apex pro Windows 10 bude na disku vyžadovat 28,08 GB. Důležitou zprávou také je potvrzení, že bude obsahovat češtinu.

Randy Pitchford, prezident Gearbox Software, není nadšen z toho, že Battleborn vyjde dva dny před spuštěním veřejné bety střílečky Overwatch od Blizzardu.

Ubisoft do The Division umístil easter egg na své nové značky jménem For Honor a Grow Home.

Michael "4G" Forgey, producent Middle-earth: Shadow of Mordor, podlehl rakovině. Rodina zesnulého děkuje za podporu během léčby a vzkazuje, že Michael poslední dny života strávil v klidu se svými blízkými.

Ubisoftu se nelíbí, že web Destructoid zveřejnil spekulace o tom, že Nintendo financuje Beyond Good & Evil 2 a tím pádem vyjde exkluzivně na NX. Francouzský vydavatel chtěl po redakci, aby článek ze svého serveru smazala. Ta to odmítla. Vypadá to, že je na tom něco pravdy.

Sony v dubnu předplatitelům PlayStation Plus nabídne zdarma multiplayerovou vesmírnou střílečku Dead Star od Armature Studio.

Na krabičce PES 2016: UEFA EURO 2016 bude Gareth Bale, hvězda Realu Madrid. Krom toho bude Bale také v propagačních materiálech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama