Jednohubky k snídani - úterý 1. března
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 1. března

Jednohubky k snídani - úterý 1. března

Michal Burian

Michal Burian

26

Automat Falloutu, lokalizace Quantum Break, předobjednávky na Titanfall 2, Superhot a virtuální realita, HoloLens za 75 tisíc korun, Outlast 2 a další.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Fanoušci si postavili vlastní automat Falloutu, nazývají ho Vault-Tec Radiation King Arcade System a běží díky Raspberry Pi 2 a Xboxu 360.

V Polsku si hráči zvykli na lokalizaci velkých titulů. Quantum Break od Remedy ale bude jedním z mála, který polské titulky mít nebude. Podle Windows Store nebude ani česká lokalizace, což není překvapení.

Obchodní řetězec GameStop začal nabízet předobjednávky na Titanfall 2 ve svých kamenných obchodech. Hned poté se začalo spekulovat o tom, že brzy by mohlo dojít k oficiálnímu představení pokračování sci-fi střílečky od Respawnu.

Far Cry Primal s přehledem nejprodávanější hrou minulého týdne ve Velké Británii. Následuje Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2, FIFA 16, CoD: Black Ops 3, GTA V, Lego Marvel Avengers, SW: Battlefront, Fallout 4, Rainbow Six Siege a Street Fighter V.

Tvůrci nevšední střílečky Superhot mají velké plány pro virtuální realitu a zároveň pracují na Xbox One verzi.

Pokud byste si chtěli zahrát novou hru s hrdinou jménem Conker, budete muset sáhnout po headsetu HoloLens pro virtuální realitu, stát bude 3000 dolarů (75 tisíc korun).

Včera internet začal informovat o tom, že papírový časopis GamesTM píše o tom, že letos vyjde Call of Duty: Ghosts 2 a Forza Horizon 3. Šlo ale jen o názor redakce, která v prosinci 2015 předpovídala, jaké hry letos vyjdou.

Vývojáři Outlastu 2 si berou inspiraci u masakru Jonestown, který se stal v roce 1978. Na jednom místě spáchalo sebevraždu přes 900 stoupenců sekty, kterým to nakázal jejich kazatel. Jde o největší hromadnou sebevraždu v dějinách.

Na fanouškovské Facebookové stránce o Zaklínači 3 probíhá soutěž o hru, včetně datadisku. Odpovědět musíte jen na tři otázky, které by měl fanoušek Geralta vědět.

Nový filmový Predátor se v kinech objeví 2. března 2018. Co myslíte, dočkáme se i hry? Takové pokračování Alien: Isolation od Creative Assembly by nebylo marné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama