Jednohubky k snídani - úterý 11. července
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 11. července

Jednohubky k snídani - úterý 11. července

Martin Cvrček

Martin Cvrček

3

Druhá série animáku Castlevania, další úspěch Crash Bandicoot N.Sane Trilogy, nový mód Titanfallu 2, dnes informace o třetím DLC Mafie 3 a další zprávičky.

Reklama

Animovaný seriál Castlevania od Netflixu se dočká druhé série. Došlo na objednání osmi dalších epizod, takže jich je dvakrát víc než v případě první sezóny, která je již k dispozici na Netflixu.

První Half-Life, Counter-Strike a další tituly od Valve, které pohání engine GoldSrc, se dočkaly patche, který opravuje různé případy pádů hry.

V Titanfallu 2 si můžete zkusit nový herní mód Free Agents. Jde o obdobu Free-for-All, v níž je třeba sesbírat tři baterie, abyste mohli povolat svého titána. Baterie padají z padlých nepřátel a můžete je najít na mapě. Za hraní tohoto módu navíc získáte dvojnásobné množství zkušenostních bodů.

Crash Bandiccot N.Sane Trilogy se druhým týdnem drží na špičce žebříčku nejprodávanějších titulů ve Velké Británii. Na druhém místě je stálice v podobě GTA V, třetí je Overwatch a po něm následuje FIFA 17 a Micro Machines: World Series. Celou desítku pak uzavírá Battlefield 1, Mario Kart 8 Deluxe, Call of Duty: Infinite Warfare, Rocket League a Horizon: Zero Dawn.

V rámci letní akce Days of Summer v novějších dílech Call of Duty můžete za přihlášení do Call of Duty: Infinite Warfare získat zdarma bezplatný Supply Drop. Čas na jeho vyzvednutí máte do středy. Stále je také čas na vyzvednutí Supply Dropu v Call of Duty: Modern Warfare Remastered, který pro změnu vyprší v neděli.

No Man's Sky se podle všeho v srpnu dočká patche 1.3. Nasvědčují tomu různé náznaky a také hříčka, kterou má podle všeho na svědomí studio Hello Games a o které se živě diskutuje na Redditu.

Ochrana proti cheatování Valve Anti-Cheat (VAC) na Steamu zabanovala více než 40 tisíc účtů. K zaznamenání tohoto údaje, o němž informoval server Kotaku, došlo den po skončení tradičních letních slev.

V průběhu dnešního dne se dočkáme nových informací o třetím a zároveň posledním placeném DLC pro Mafii 3, které nese název Sign of the Times (Znamení časů). Zatím malá ochutnávka.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama