Jednohubky k snídani - úterý 11. dubna
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 11. dubna

Jednohubky k snídani - úterý 11. dubna

Michal Burian

Michal Burian

16

Nové Knights of the Old Republic, Valhalla Hills pro konzole, nový projekt Blizzardu, novinka od otce série Vietcong, život World of Tanks nebo falešné menu The Last of Us 2.

Reklama

Pustilo se studio BioWare v Austinu do vývoje nové hry Knights of the Old Republic? Myslí si to insider Liam Robertson na základě svých anonymních zdrojů. Původně se v Austinu měli věnovat Star Wars: The Old Republic MMO. Drew Karpyshyn na Twitteru potvrdil, že pracují na nové hře.

Strategie Valhalla Hills v definitivní edici pro PlayStation 4 a Xbox One vyjde 28. dubna. Obsahuje všechny DLC.

Společnost Sony je opět sponzorem nezávislých vývojářů na Tokyo Game Show. I letos jim zaplatí poplatek za stánek, aby se mohli pochlubit svými hrami.

David Kim, hlavní herní designér StarCraftu 2, se přesouvá na nový projekt Blizzardu.

Otec série Vietcong Jarek Kolář po zhlédnutí filmu Kong: Ostrov lebek začíná hovořit o myšlence na vytvoření další hry zasazené do války ve Vietnamu. Brali byste něco takového?

U války ve Vietnamu ještě chvíli zůstaneme. V Armě 3 už vzniklo mnoho zajímavých videí a teď se k nim přidala machinima 68'SWEEP. Ta využívá mod Unsung 3.0. Vietnam.

Digitální verze arkádových závodů Mario Kart 8 Deluxe na disku Nintenda Switch zabere 6,75 GB.

Ze středy na pátek se bude konat další Nintendo Direct. Tenhle bude věnován novinkám pro Nintendo Swicth, krom jiného střílečkám Splatoon 2 a Arms.

Persona 5 nejprodávanější hrou minulého týdne ve Velké Británii. Následuje Ghost Recon: Wildlands, LEGO Worlds, GTA V, Mass Effect: Andromeda, Legend of Zelda: Breath of the Wild, LEGO City Undercover, CoD: Infinite Warfare a Overwatch.

Nenechte se nachytat, tohle je jen fanouškovská představa menu survival thrilleru The Last of Us Part II.

World of Tanks má dlouhou budoucnost, tvrdí výkonný ředitel Wargamingu Victor Kislyi. Důležitá je pečlivost při studování zpětné vazby od hráčů, vývojáři nesmí být arogantní.

Poslední velkou hrou pro Wii U jsou první Darksiders v edici Warmastered. THQ Nordic titul vydají 23. května.

Ambiciózní vesmírný simulátor Star Citizen se může pochlubit nepředstavitelnou podporou ze strany hráčů. Na hru se již vybralo 146 milionu dolarů.

Sony v traileru shrnuje pozitivní názory na PlayStation VR.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama