Jednohubky k snídani - úterý 14. února
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 14. února

Jednohubky k snídani - úterý 14. února

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4

Trailer animovaného Resident Evil filmu, cenzura japonské verze Resident Evil 7, konzolová alfa prvního Star Wars: Battlefrontu, filmový Assassin's Creed na DVD a Blu-ray a další zprávičky.

Reklama

Dnešní jednohubky jsou skromnější než obvykle. Nepodařilo se nám najít dostatek zajímavých zpráv, a tak vás dnes čeká spíše dietní menu.

Už během května v Japonsku (a během léta ve zbytku světa) vyjde v pořadí třetí animovaný film Resident Evil s názvem Vendetta. Ten má za cíl kanonicky osvětlil události mezi šestým a sedmým dílem hry a sledovat bude staré známé Chrise Redfielda a Leona Kennedyho. Tak uvidíme, co z toho nakonec vznikne. Podle nového traileru to nevypadá dvakrát špatně.

Resident Evil podruhé. Celosvětová verze Resident Evil 7 je soudě dle jednoho videa na YouTube evidentně morbidnější než japonská verze. Ovšem upozorňujeme na menší spoilery (ačkoli ne přímo příběhové) z první poloviny hry.

Modder s přezdívkou AlexScorpion vytvořil zajímavý mod Falloutu 4, který nahrazuje výchozí Pip-Boy na ruce vaší postavy hezky vypadajícím tabletem. Betu modu můžete stahovat z Nexus Mods, ale pozor, mod neinstalujte, dokud vaše postava neopustí Vault 111.

Filmový Assassin's Creed vyjde na DVD a Blu-ray 21. března, zatímco v digitálních obchodech bude už od 10. března. Bonusy mají 90 minut a zahrnují třeba dokumentární sérii o vzniku filmu nebo vystrižené scény.

Filip Ženíšek z Comgadu a jeho účet na Twitteru znovu dokazují, že práce lokalizačního manažera nemusí být vždy příjemné a poklidné poslání.

Dobrá zpráva pro všechny, kteří při hraní Star Wars: Battlefrontu používají pohled z třetí osoby. Dennis Brännvall na svém Twitteru prozradil, že pohled z třetí osoby používá zhruba třetina hráčů, takže je prakticky jisté, že bude k dispozici i v dalším Battlefrontu, který vyjde letos na podzim.

Znovu Battlefront, i když tentokrát ten nejstarší. Na Redditu jistý dobrodinec zveřejnil alfaverzi Star Wars: Battlefrontu z roku 2004, a to ve verzi pro první Xbox. Jestli máte nějakým zázrakem po ruce modifikovaný Xbox, můžete alfu stáhnout a zkusit. V opačném případě se můžete podívat alespoň na záběry z hraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama