Jednohubky k snídani - úterý 15. března
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 15. března

Jednohubky k snídani - úterý 15. března

Michal Burian

Michal Burian

10

Vývoj nového Devil May Cry, Sniper Elite 4 na podzim, Battlefield 4 už nedostane nic navíc, The Division úspěšné i na PC, Gran Turismo Sport nejspíš odloženo, engine Serious Sam pro všechny a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Na internetu se horlivě spekuluje o novém Devil May Cry, který má být ve vývoji. Vše rozpoutala fotka dabéra Johnnyho Yong Bosche, který stojí v obleku pro motion capure po boku Raubena Langdona. První jmenovaný se postaral o Nera, zatímco druhý o Danteho ve čtvrtém díle. Herní designér Hideaki Itsuno se navíc 13. ledna 2016 pochlubil, že pracuje na novém projektu.

Tisková zpráva Sniper Elite 4 chvilku uváděla, že hra dorazí na pulty obchodů ve 3. čtvrtletí letošního roku. Poté bylo datum upraveno na rok 2016. Každopádně hru bude distribuovat společnost Sold Out.

Studio DICE nemá v plánu další obsah pro Battlefield 4. Vypadá to, že tým se již plně soustředí na nový díl, který by měl spatřit světlo světa koncem letoška.

Majitelé placeného Origin Access si budou moci od příštího týdne bez omezení užívat střílečku Titanfall od Respawnu. 22. března se Titanfall přidá k hrám jako Battlefield 4, SimCity, Dead Space 3, This War of Mine nebo Torchlight II.

Pokud stále hrajete Tony Hawk's Pro Skater HD, tak jeden fanoušek připravuje češtinu. Už má přeložené menu, je v polovině úkolů a chystá se na tipy. Zároveň zvažuje, zda bude překládat "obchod".

SteamSpy uvádí, že na Steamu hraje The Division přes 466 tisíc hráčů. Data bývají často velmi spolehlivá, navíc The Division se prodává i na Uplay. Čísla PC verze tak mohou být ještě lepší.

Server VG Chartz odhaduje, že Xbox One po celém světě prodal 20 milionů kusů. Zajímavé statistiky: Dvě hry dokázaly prodat přes 5 milionů kusů, 17 her prodalo přes dva miliony kusů a 38 her se přehouplo přes jeden milion kusů. Call of Duty: Black Ops 3 má mít na Xboxu One krásných 6,61 milionů.

Gran Turismo Sport by mohlo sklouznout až na příští rok, tvrdí italský novinář Cyril Drevet, který měl informace získat přímo od Polyphony Digital.

Kdokoliv si může zdarma stáhnout zdrojový kód Serious Engine v1.10, na kterém vznikly původní dvě hry Serious Sam. Komunita může vytvářet vlastní projekty a mody.

Dreadlocks prosí fanoušky o vyplnění krátkého dotazníku, ohledně připravovaného znovu-spuštění Kickstarteru.

4. dubna skončí provoz internetových stránek Mario Kart TV. Ta je věnovaná videím fanoušků. Ve hře Mario Kart 8 funkce zůstane, videa budete moci nahrávat na YouTube.

Wii U střílečka Splatoon prodala celosvětově přes tři a půl milionů kusů, v samotné Evropě to bylo přes milion.

Majitelé Super Mario Maker si mohou užívat nové předměty, herní módy a funkce, které se mají postarat o novou zábavu. Vše je součástí nedávno updatu.

Comgad u nás vydal Euro Fishing, v profesionální české verzi s CZ titulky za 399 Kč.

SCS Software vydali veřejnou betu updatu 1.23 pro Euro Truck Simulator 2 - zavádí podporu Steam Workshopu, detailnější úpravu kol a další věci.

Takhle vznikala malba pro podporu hry Superhot.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama