Jednohubky k snídani - úterý 18. července
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 18. července

Jednohubky k snídani - úterý 18. července

Martin Cvrček

Martin Cvrček

9

Možnost oznámení druhé série The Wolf Among Us, předobjednávkový bonus Total War: Warhammeru 2, Wolfenstein 2 s podporou Xboxu One X a další zprávičky.

Reklama

Dočkáme se na Comic-Conu v San Diegu odhalení druhé série The Wolf Among Us od Telltale Games? Nasvědčuje tomu oznámení na sociálních sítích, které láká na novinky spojené se studiem. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby zprávu neretweetnul Adam Harrington, představitel hlavního hrdiny Bigbyho. Zatím však není nic jisté, Harrington může být jednoduše fanouškem Telltale.

Jestli hodláte hrát Splatoon 2 a budete bezhlavě opouštět zápasy, protože v nich třeba prohráváte, připravte se na to, že vás začne obtěžovat kuriózní zpráva. Ta vás informuje o tom, že když příliš často opustíte rozehraný zápas, po nějakou dobu vám bude odepřeno online hraní.

Další postavou, s níž se setkáme v zombie módu Call of Duty: WWII, je Marie Fischer. Zahraje si ji Katheryn Winnick.

Již brzy se dočkáme traileru nové obsahové aktualizace Titanfallu 2. Ta má v první řadě přidat do hry jeden oblíbený herní mód z prvního dílu.

Za předobjednávku Total War: Warhammer 2 dostanete bonusovou rasu. Ta ale není určená pro chystanou hru, nýbrž pro první díl. Podstata rasy bude přiblížena v průběhu týdne.

Wolfenstein 2: The New Colossus pro Xbox One bude podporovat Xbox One X. Na něm nabídne rozlišení 4K nebo HDR.

Další postavou v bojovce Tekken 7 je Geese Howard. Nového bojovníka blíže představuje nový trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama