Jednohubky k snídani - úterý 23. srpna
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 23. srpna

Jednohubky k snídani - úterý 23. srpna

Michal Burian

Michal Burian

19

Obří reklama na nový Deus Ex a odemčení PC verze na Steamu, možné datum vydání PS4 Slim, bonfire v Overwatch, Allison Road ožívá, klesající prodeje No Man's Sky, Spotify Gaming a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno čtenáři magazínu Zing.cz. Přinášíme vám souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Obrovská reklama připomíná obyvatelům britského města Birmingham, že vychází Deus Ex: Mankind Divided. Za projektem stojí Jim Vision, renomovaný pouliční umělec z Londýna, který vytvořil Adama Jensona ve velikosti necelých 20 metrů.

Nejprodávanější hrou minulého týdne ve Velké Británii novinka F1 2016 od Codemasters. Na druhém místě No Man's Sky, kterému klesly prodeje o 81 procent, oproti minulému týdnu. Následuje Lego Star Wars: The Force Awakens, Overwatch a GTA V.

Hororový projekt Allison Road, inspirovaný zrušeným Silent Hills od Hidea Kojimy, byl poměrně nedávno zrušený, vypadá to, že projekt opět ožívá a hlavní autor na tom pracuje sám a hru trochu mění. Více informací zatím nemáme.

Letošní Gamescom v Kolíně nad Rýnem navštívilo 345 tisíc lidí z 97 různých zemí. Na výstavní ploše bylo 877 vystavovatelů z 54 zemí. Příští rok se bude Gamescom konat pro veřejnost od 22. do 26. srpna.

Pro fanoušky série Dark Souls čeká v nové mapě pro Overwatch malé překvapení. V hradu totiž můžete najít bonfire.

Hra Rocket League je stále hodně populární, od června se prodaly další dva miliony kusů. Netradiční sportovní titul se tak může pochlubit 7 miliony prodanými kopiemi ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Vývoj stál dva miliony amerických dolarů, v příjmech za hry a dodatečný obsah si studio Psyonix přišlo na 110 milionů. Rocket League jinak hrálo již 20 milionů hráčů.

Spotify spustilo vlastní kanál určený pro hry. Ve Spotify Gaming naleznete soundtracky z různých her, včetně Battlefield 4, CoD: Black Ops 3, Red Alert 3, Crysis 2, Dragon Age: Origins, Furi, Halo 3, Mass Effect 2 a 3, Mega Man, No Man's Sky, The Last of Us nebo Uncharted 4.

26. srpna se dočkáme pro Hitmana již devátého Elusive Targetu. Pro tentokrát ale nevíme, o koho se jedná a kde bude. Internetem koluje solidní teorie, že půjde o jakéhosi hackera.

Brazilský rating získala dosud neoznámená kolekce LEGO Harry Potter pro PlayStation 4. Že by Warner Bros chystal remastery pro současnou generaci konzolí? Vypadá to tak.

Další spekulace o Slim verzi konzole PlayStation 4 tvrdí, že tenčí model bude na pultech obchodů 14. září. To je pouhý týden po oznámení - k němu dojde 7. září v New Yorku.

25. srpna čeká Dark Souls 3 další patch, který si posvítí na několik problémů, nedostatků a chyb. Více zde.

Pokud jste si předobjednali PC verzi Deus Ex: Mankind Divided, tak by vám dnes měla dorazit. Až se hru budete pokoušet nainstalovat, čeká na vás nepříjemné překvapení. Jelikož je nový Deus Ex provázán se Steamem, tak budete muset počkat na odemčení hry. To proběhne v 18:00 našeho času. Zatím se podívejte na rozbalení sběratelské edice od Marka Tvrdého.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama