Jednohubky k snídani - úterý 29. března
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 29. března

Jednohubky k snídani - úterý 29. března

Michal Burian

Michal Burian

35

Tajné testovací tratě v Gran Turismu 6, set HTC Vive, prý snadné portování na Nintendo NX, ohromující hry od BioWare, Forza Horizon 3 v obchodech, hry bez F1 modu a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Staronové dobrodružství populární dvojice je hotovo. Skončil vývoj PlayStation 4 hry Ratchet and Clank, která dorazí na pulty obchodů 20. dubna.

Majitelé Uncharted 4: A Thief's End se musejí připravit na to, že do své konzole budou stahovat rozsáhlý update, který do hry přidá multiplayer. Ten se podle insidera s přezdívkou shinobi602 neměl vejít na Blu-ray disk, ten zabere samotná kampaň.

Zpětně kompatibilní Xbox 360 hry na Xboxu One rozšířily tituly Halo Wars, SoulCalibur II a The King of Fighters '98.

Příznivci závodních her se budou muset obejít bez Formule 1 modifikací do Automobilista, F1 2013 a F1 2014. Jejich existence se nelíbila majiteli práv.

Ve švédském obchodě GameStop se objevila v předprodeji Forza Horizon 3. Nejde ale o nějaký nález na e-shopu, ale přímo v regálu, nový díl arkádovějších open-world závodů přitom Microsoft ještě neoznámil.

Alistair McNally z BioWare tvrdí, že jejich dva projekty jsou ohromující. Mluvil přitom o Mass Effect Andromeda a neohlášené nové značce.

Remasterované verze Turoka 1 a Turoka 2 dorazí na Xbox One. Dinosauří střílečku si tak budou moci zahrát i majitelé nové konzole od Microsoftu, potvrdilo studio Night Dive, které vydalo PC verze v roce 2015. O PS4 verzích zatím ani slovo.

Probíhá překlad příběhového JRPG titulu Undertale. Tým hledá dobrovolníky, kteří pomohou urychlit překlad.

Nová konzole od Nintenda s pracovním označením NX má být výkonnější než PlayStation 4, tvrdí jeden člověk na Redditu, který je zaměstnancem studia, které má k dispozici vývojovou verzi konzole. Na tu má být prý snadné portovat hry z PS4. A navíc nemá jít o žádný experiment Nintenda, NX je konzole v pravém slova smyslu.

Pokud budete chtít zhlédnout všechny filmové epizody Quantum Break, tak budete do Xboxu One stahovat 75 GB.

Gran Turismo 6 obsahuje tajné testovací tratě. Není známo, jak se k nim dotyčný dostal, ale natočil z nich videa. Očekáváme, že musel mít debug PS3.

HTC Vive se skládá z 16 komponentů, připomíná LEGO set.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama