Jednohubky k snídani - úterý 4. dubna
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 4. dubna

Jednohubky k snídani - úterý 4. dubna

Michal Burian

Michal Burian

15

Nanosuit v GTA V, tuzemská herní studia, nové Call of Duty téměř potvrzeno, apríl pro fanoušky Overwatch, Maradona si stěžuje na PES a další zprávičky.

Reklama

Ken Levine (tvůrce BioShocku) ve studiu Ghost Story pracuje na hře, která se inspirovala i titulů jako je právě BioShock nebo Shadow of Mordor. Levine chce, aby jeho nový projekt byl složitější a hráčům vydržel hodně dlouho.

Fotbalová legenda Diego Maradona si stěžuje, že Konami použilo jeho podobiznu do PES 2017 bez svolení. Výrobce PES 2017 se brání, podle vyjádření spadá Maradona do základní licence. Maradona má přesto připravené právníky a chce se soudit.

Blíží se oznámení Call of Duty: WW2. Švýcarský obchod FNAC předčasně dal na své sociální sítě vyfocený plakát nového CoD. Poté ho rychle smazal, ale fanoušci stihli pořídit důkaz.

Nadcházející hardcore RPG akce The Surge od Deck13 bude podporovat PS4 Pro a Project Scorpio (nový Xbox). Zároveň německé studio nemá v plánu vytvořit verzi pro Nintendo Switch.

Bezplatná mobilní bojovka Dynasty Warriors: Unleashed se můžete pochlubit milionem stažení za pouhých 24 hodin od vydání. Hra vyšla na iOS a Android.

Survival adventura Impact Winter odložena. Nevyjde slibovaného 12. dubna, ale až 23. května na PC. Později budou následovat PS4 a Xbox One verze.

EA posílají vybraným předplatitelům EA Access dárkový balíček v podobě 2TB externího disku pro Xbox One, kartiček s kódy a poděkováním. Balíček má přijít vybraným hráčům, kteří mají službu předplacenou od roku 2014.

Do Overwatch se nechystá mapa s názvem Lunar Crisis. Šlo pouze o aprílový vtípek.

V tuzemském videoherním průmyslu pracuje přibližně 1300 lidí. Roční obrať českého videoherního průmyslu je 2,5 miliardy korun. Nejvíce se daří menším českým týmům vyrábějící mobilní hry - About Fun (hry WarFriends, Mega Dead Pixel) mají 5 milionů uživatelů, u Madfinger Games (Shadowgun: Legends, Dead Trigger nebo Unkilled) je to přes 160 milionů stažení, odhalují Hospodářské noviny.

Rozšíření Journey to Un’Goro pro Hearthstone vyjde již 6. dubna. Přidá 135 nových karet a další věci.

Hledáte závodní hru na svůj Mac? Tak to počkejte do 6. dubna, vyjde F1 2016 od Codemasters. Vývoj portu mělo na starost studio Feral Interactive.

Nanosuit ze sci-fi střílečky Crysis v Grand Theft Auto V. Pokud chcete po Los Santos běhat v tomto obleku, stačí si stáhnout modifikaci. Krom toho mod mění uživatelské rozhraní, přidává nové možnosti (rychlý běh, odolnost, super skok a další věci).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama