Jednohubky k snídani - úterý 5. dubna
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 5. dubna

Jednohubky k snídani - úterý 5. dubna

Michal Burian

Michal Burian

29

Rozhovor s překladatelem Zaklínače, fanoušek chtěl vybrat peníze na pokračování Life is Strange, severské God of War 4, prohlídka studia Remedy a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Česká fanstránka Zaklínače na Facebooku zveřejnila velké množství odpovědí Filipa Ženíška, lokalizačního manažera Comgadu, na otázky fanoušků. Novinky o expanzi o Víně a krvi z nich sice nevyčtete, ale pokud se chcete více dozvědět o lokalizaci her, račte se začíst.

Fanoušek chtěl na Kickstarteru vybrat 20 tisíc amerických dolarů, aby přesvědčil vývojáře k práci na Life is Strange 2. Pokud by se mu podařilo částku vybrat a francouzské studio Dontnod nepřesvědčit, tak by se pokusil získat práva na značku a pověřit vývojem jiný tým. Jeho záměr se ale nikomu moc nezamlouval a nejspíš vedení KS crowdfunding zrušilo.

Na akci Unite 2016 Tokyo, pořádané pro vývojáře, využívající engine Unity, oznámili Sony a Cygames společný projekt PlayStation VR Game Contest. Porotci soutěže budou Shuhei Yoshida ze Sony, senior manažer z Unity Technologies Japan Hiroki Oomae a ředitel Cygames Eitoshi Ashihara. Podrobnosti budou oznámeny později přes Twitter.

Insider Shinobi602 promluvil na svém Twiiteru o novém God of War, na kterém Sony Santa Monica potichu pracuje. Podle jeho dvou tweetu to vypadá na velký restart se zaměřením na severskou mytologii. Co na to fanoušci?

V Quantum Break můžete získat dohromady 1000G bodů, odhalil seznam achievementů.

Jako každý týden, i toto úterý proběhne tříhodinová údržba serverů The Division. S výpadkem hry musíte počítat od dnešních 9:00.

Druhá zpráva o The Division je veselejší. Taktická akce se totiž stala počtvrté za sebou nejprodávanější hrou týdne ve Velké Británii. To se ještě žádnému titulu od Ubisoftu nepodařilo.

Fanoušci Team Fortress 2 chystají další komunitní update, The Mayann Project. Zatím shání tvůrce předmětů, efektů a map a doufají, že díky podpoře hráčů se z projektu stane oficiální update.

Nioh vyjde v letošním roce. Přesnější datum ještě neznáme, v průběhu dubna bude ale ke stažení demoverze. Na PS4 si tak budete moci vyzkoušet mix Ninja Gaiden a Dark Souls.

Studio Remedy vás zve videem na exkurzi po své kanceláři ve finském Espoo, kde probíhal vývoj Quantum Break, Alan Wake nebo Max Payne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama