Jednohubky k svačině - úterý 4. července
Novinka Jednohubky k svačině - úterý 4. července

Jednohubky k svačině - úterý 4. července

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2

Bayonetta možná na Switchi, nový obsah Gwentu, zrušení Five Nights at Freddy's 6, běh Fortnite na konzolích, Spider-Man pro Vive a Rift a další zprávičky.

Reklama

Omluvte prosím pozdější vydání dnešních jednohubek. Zpoždění se však příznivě promítlo do počtu jednotlivých příspěvků.

Láká japonské studio PlatinumGames na Switch verze her Bayonetta a Bayonetta 2? Na oficiálním Twitteru se objevil obrázek s artworkem z obou her. Fanoušci si všimli, že schéma barev připomíná neonové Joy Cony. Podobným způsobem naznačovali PlatinumGames i příchod PC verze první Bayonetty a poté Vanquish. Šéf amerického Nintenda navíc nedávno řekl, že některé hry z éry Wii U dorazí na Switch.

Pokud máte Oculus Rift nebo HTC Vive, tak si můžete ze Steamu zdarma stáhnout hru Spider-Man: Homecoming VR. Názory hráčů jsou prozatím smíšené.

Five Nights at Freddy's 6 si nezahrajeme, horor nevyjde. S oznámením přišel sám tvůrce Scott Cawthon, který komunitě na Steamu napsal, že už nebude vyvíjet tuhle hru z důvodu, že zanedbával další věci se svém životě ve snaze držet krok s rostoucími očekáváními. Neodchází ale z herního průmyslu, stále bude pracovat na hrách.

Původní HW nároky adventury Ve stínu havrana, která za týden vyjde na Steamu, působí z dnešního pohledu opravdu komicky. Nezapomínejme ale, že hra vyšla už v roce 1999.

Fortnite od Epic Games poběží na Xboxu One X a PlayStationu 4 Pro v rozlišení 4K při 30 FPS. U PC verze bude výkon hry záviset na hardwaru. V současné době nemá tým plány pro Switch verzi. Fortnite vyjde 25. července.

Tvůrci karetní hry Gwent: The Witcher Card Game prostřednictvím včerejšího streamu představili některé chystané novinky. Ukázali například podobu dvou z dvaceti nových karet, které budou součástí chystané aktualizace, která pravděpodobně vyjde v srpnu. Do budoucna chystají i in-game chat a další sociální funkce.

Uživatelská základna Steamu nadále roste. Denně se na platformu od Valve přihlásí 33 milionů lidí, 67 milionů má potom Steam měsíčně aktivních uživatelů. Měsíčně počet hráčů vzroste o 1,5 milionu.

Mobilní free-to-play titul Pokémon GO pro iOS a Android vydělal již přes miliardu amerických dolarů. Konkrétně 1,2 miliardy dolarů. Pokémon GO se zároveň může pochlubit počtem 752 milionů stažení. Podle statistik tvoří více než 40 procent hráčů ženy a přes 32 procent všech uživatelů je nezletilých.

The Binding of Isaac: Rebirth+ vyjde pro Switch napříč Evropou 7. září. V USA je k dostání už od března, evropské vydání se však protáhlo. Podívat se můžete i na obsah krabicové verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama