MMORPG Tera vyjde na konzole
TERA Novinka MMORPG Tera vyjde na konzole

MMORPG Tera vyjde na konzole

Michal Burian

Michal Burian

11

Majitelé konzolí PlayStation 4 a Xbox One se této masivně multiplayerové RPG akce dočkají v letošním roce.

Reklama

Masivně multiplayerová RPG akce Tera je bez nadsázky vlajkovou lodí společnosti En Masse Entertainment. PC verze je velmi úspěšná, není tak divu, že se v průběhu letošního roku Tera rozšíří na konzole PlayStation 4 a Xbox One.

Tera je a bude plně free-to-play. PC hráči jistě vědí, že Tera na počítačích podporuje gamepad. V konzolových verzích má být ovládání ovladačem ještě přepracováno a zdokonalováno, aby bylo citlivé a umožnilo hráčům bez problému hrát a užít si viscerální boj. Také dojde ke kompletnímu vylepšení uživatelského rozhraní, bude přizpůsobeno pro konzole.

„Od vydání MMORPG titulu Tera uplynulo pět let. Máme stále rostoucí základnu na PC a nemůžeme se dočkat, až dobrodružství přineseme na konzole. Všichni v En Masse Entertainment a Bluehole vynaložili neuvěřitelné množství úsilí, aby se ujistili, že Tera na konzolích nabídne ten nejlepší zážitek a širokou škálu obsahu,“ nechal se slyšet generální ředitel Sam Kim.

Pokud dáte hře Tera šanci, připravte se na to, že je to především rozsáhlá bojovka, kde musíte časovat své útoky a také obranu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama