Nejzajímavější události týdne na Zingu - 4. týden
Novinka Nejzajímavější události týdne na Zingu - 4. týden

Nejzajímavější události týdne na Zingu - 4. týden

Michal Burian

Michal Burian

1

Nové informace, trailer, obrázky a preview o českém Kingdom Come, potvrzena čeština pro Zaklínače 3, Assassin's Creed 5 možná ve feudálním Japonsku, recenze Might & Magic X: Legacy a mnoho dalšího.

Reklama

Zároveň se začátkem nového roku obnovujeme a zároveň zdokonalujeme dříve pravidelnou rubriku Nejzajímavější události týdne. Ta má za úkol vám začátkem každého týdne přinést souhrn toho nejzajímavějšího z uplynulého týdne, abyste se v přívalu informací, obrázků, videí a článků neztratili a neutekla vám některá ze zajímavých zpráv.

Své názory na rubriku nám prosím sdělte níže v komentářích. Budeme rádi za každý názor, radu, náměti na vylepšení apod.

Články

V týdnu jste si na Zingu mohli přečíst tři články. Honza Kalný se v pondělí pochlubil se svými dojmy z PC verze HD předělávky Assassin’s Creed: Liberation. Na speciál ve středu navázalo rozsáhlé preview o středověkém realistickém RPG Kingdom Come: Deliverance od českého studia Warhorse. Týden jsme v neděli ráno uzavřeli recenzí Daniela Kremsera na krokovacího RPG Might & Magic X: Legacy.

Zajímavosti

Nejzajímavější události týdne (i vzhledem k počtu přečtení) byly nové zprávy o ambiciózním českém středověkém RPG Kingdom Come: Deliverance, ať už jde o samotné odhalení s plnohodnotným trailerem, jak je to s akty a možnou češtinou nebo že Warhorse Studios chtějí do hry přidat dobovou hudbu nebo hratelnou ženskou postavu.

Zahanbit se nenechal ani očekávaný Zaklínač 3. V úterý byla potvrzena čeština na všech platformách (PC, PS4 a Xbox One). O dva dny později jsme se dozvěděli, že Zaklínač 3 bude ždímat výkon next-gen konzolí téměř na maximum a v dalších dnech jsme vám přinesli rozhovor s Cenegou, která potvrdila lokalizaci od Comgadu a vydání nadstandardního balení hry. V sobotu pak následovalo potvrzení lokalizační manažera Comgadu, že skutečně na češtině pro Zaklínače 3 dělají oni, tedy tým, jenž stojí za češtinou i pro první dva díly.

Třetí místo si vysloužily nové gameplay záběry z nadcházejícího Thifa, kde uvidíte, jak se zloděj Garrett vypořádá se zámkem u dřeví, aby mohl krást v domě.

Ubisoft naznačil, že by se Assassin's Creed 5 mohl odehrávat ve feudálním Japonsku. Co myslíte, dočkáme se?

Potvrzeno: V únoru skutečně hody na PlayStation Plus. Těšit se můžete na Survival horor Outlast pro PS4 nebo Bioshock: Infinite a Metro: Last Light pro PS3.

Na závěr v zajímavostech menší kuriozita, programátor Assassin’s Creed obviňuje Shadow of Mordor z kopírování, a to kvůli prvním gameplay záběrům.

Oznámení a nové informace

Disney definitivně pohřbilo Star Wars 1313. Za mladší verzi Boba Fetta v úrovních 1314 a 1313 si tak bohužel nezahrajeme.

Představen byl zajímavý survival titul Solus o prozkoumávání nehostinné planety. Stojí za ním švédské studio Teotl, které slibuje, že vašim jediným nepřítelem bude samotná planeta, respektive měnící se podmínky.

Vyšla druhá část kampaně Army 3. V pondělí to připomněly nové screenshoty.

Jak to bude s hrami, které využívají Games for Windows Live? Některé se dočkají odstranění této končící služby, zatímco u jiných hrozí, že si je v létě už nezahrajete.

Textury v alfa testu Titanfall jsou záměrně nekvalitní.

13. února vyjde kolce Far Cry Classic HD, která na konzole přinese první Far Cry s vylepšenou grafikou.

Na PC vyjde Ultimátní HD edice Resident Evil 4. Oznámení s trailerem a porovnání HD a SD textur.

Massive Entertainment připomněli svou připravovanou kooperační akci The Division třemi novými obrázky.

Sony řeší problém s poškozenými uloženými pozicemi na PS4. Týká se Assassin's Creed 4: Black Flag, Battlefield 4, Call of Duty: Ghosts, FIFA 14 nebo NBA 2K14.

Zajímavé srovnání, na kterém si můžete všimnout, jak vypadala archeoložka Lara Croft z Tomb Raider v roce 1996 až do roku 2013/2014.

Spuštěna veřejná beta karetní hry Hearthstone ze světa Warcraftu.

Paradox Interactive oznámili pokračování strategie Hearts of Iron a zcela nové fantasy RPG s názvem Runemaster. Chtějí se rovněž věnovat i novým konzolím.

Microsoft koncem roku dodal do obchodů 7,4 milionů kusů konzolí Xbox. Poptávka po nových konzolích výrazně převyšuje nabídku. Do obchodů bylo dodáno 3,9 milionů kusů Xbox One.

Styx: Master of Shadows je nové akční RPG od tvůrců Confrontation

Ušpiňte si ruce v simulátoru automechanika

Mrkněte na úvodní scénku z The Last of Us: Left Behind DLC

Trailer na pokračování The Amazing Spider-Man 2

Na dabingu Elder Scrolls Online se podílejí filmové hvězdy

Titanfall nebude mít mikrotransakce

Assassin's Creed film má možná už režiséra

Mrkněte na temný les v hororovém The Forest

Beta Titanfall by se měla brzy objevit na Originu

Nejsledovanější video/trailer

V týdnu vychází

28. Tomb Raider: Definitive Edition (PS4, Xbox One)28. Rekoil (PC, X360)29. Basement Crawl (PS4)

Blogy uživatelů Zingu

Herní návraty: Might & Magic Clash of Heroes

Hry s kapkou krve

Recenze: The Walking Dead All That Remains

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama