Nejzajímavější události týdne na Zingu - 8. týden
Novinka Nejzajímavější události týdne na Zingu - 8. týden

Nejzajímavější události týdne na Zingu - 8. týden

Michal Burian

Michal Burian

3

Recenze The Last of Us: Left Behind a Rambo: The Video Game, odhaleno Risen 3, uzavření Irrational Games, gameplay trailer z The Order: 1886, první hodnocení Thiefa a další.

Reklama

Zároveň se začátkem nového roku obnovujeme a zároveň zdokonalujeme dříve pravidelnou rubriku Nejzajímavější události týdne. Ta má za úkol vám začátkem každého týdne přinést souhrn toho nejzajímavějšího z uplynulého týdne, abyste se v přívalu informací, obrázků, videí a článků neztratili a neutekla vám některá ze zajímavých zpráv.

Své názory na rubriku nám prosím sdělte níže v komentářích. Budeme rádi za každý názor, radu, náměti na vylepšení apod.

Články

Za uplynulých sedm dnů jste si na Zingu mohli přečíst tři články. Nejprve recenzi příběhového rozšíření Left Behind pro The Last of Us. Následně recenzi Fable Anniversary a nakonec recenzi Rambo: The Video Game.

Zajímavosti

Nejzajímavější událost tohoto týdne se objevila v posledních hodinách. Jde o předčasné odhalení Risen 3: Titan Lords. Pokračování RPG titulu od Piranha Bytes vyjde v srpnu letošního roku a nabídne nového hrdinu, středověký otevřený svět se středomořskými i tropickými oblastmi a bohužel tuhé animace postav v průběhu dialogů podobně jako v Risen 2.

Kdybychom se nedozvěděli o Risen 3, tak překvapením týdne se stalo uzavření studia Irrational Games. Zakladatel Ken Levine se rozhodl uzavřít tvůrčí celek stojící za BioShockem a společně s vybranými lidmi se pustil do nového projektu. Vydavatelství Take-Two následně ujistilo, že další BioShock bude. Už ale ne od Irrational Games.

Dalo se to čekat, někteří to předpokládali, jen čekali na oficiální oznámení. Mluvím o ambiciózní funkci v Middle-earth: Shadow of Mordor. Monolith Productions potvrdili, že PS3 a Xbox 360 verze budou osekány. Revoluční Nemesis systém nebude mít na starší generaci konzolí stejnou úroveň možností a rozmanitosti jako na PlayStation 4, Xbox One a PC.

Konečně jsme se dočkali plnohodnotného trailer s gameplay záběry z nadějného akčního dobrodružství The Order: 1886 pro PlayStation 4. Nechybí ani nové detaily.

Thief se v týdnu dočkal první recenze. Španělský magazín PlayMania udělil 90 procent s tím, že se jim líbí stealth se spoustou možností/cest, estetický design a zvuk.

Wolfenstein: The New Order rozpoutá válku koncem května. Pokud předobjednáte, získáte exkluzivní přístup do bety DOOMa 4.

Ubisoft přiživil spekulace o zasazení Far Cry 4 do Himalájí. Text na Twitteru "Je čas aktualizovat tuto definici" doprovází upravený obrázek, kde Vaas z Far Cry 3 ukazuje na skokana na lyžích. Nechybí tag související s olympiádou v Soči.

První recenze akčního RPG titulu Dark Souls 2 tvrdí, že jde o "nejtěžší akční RPG na světě. Přístupnější, nádherné a rozsáhlejší."

Dokumentární film Free to Play: The Movie od Valve vyjde 19. března. Bude zdarma a navíc s českými titulky.

Na čtvrtý Fallout si ještě počkáme. Bethesda nestanovila časovou osu pro oznámení.

Rybičky 48 vzdávají v novém klipu hold počítačovým hrám. Mrkněte na samotný videoklip, v němž je zpěvák kapely hlavní postavou ve 1st person videohře.

Xbox One má problémy. ESRAM a GPU neumožňuje 1080p. Kvůli tomu spousta her poběží v menším rozlišení než na PlayStationu 4.

V březnu by se na PlayStation Plus mělo objevit krom jiného Dead Nation, Tomb Raider nebo Brothers: A Tale of Two Sons.

Z našich luhů a hájů

Kingdom Come: Deliverance od Warhorse na Kickstarteru nakonec vybralo úžasných 1,106,371 liber. Přečtěte si, co ve hře nakonec bude a podívejte se na hodinový stream. Zapomenout byste neměli ani na český video update věnovaný hlavně dabingu. Titulky jsou na 100 procent potvrzeny.

Od Cenegy se nám podařilo zjistit, že připravovaná detektivka Murdered: Soul Suspect bohužel nebude lokalizovaná. České titulky by se nevyplatily.

Oznámení a nové informace

Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes běží v 1080p pouze na PS4. Na Xbox One v 720p při 60fps. Podívejte se na porovnání grafiky jednotlivých verzí.

Naughty Dog v DLC pro The Last of Us lákají na letošní jaro. Týká se to Uncharted 4?

Batman: Arkham Origins Blackgate skutečně pro PC a konzole. Warner Bros oznámil port 2D plošinovky spin-offu s vylepšenou grafikou a bonusy.

PlayStation 4 splnil prodejní cíle před uvedením v Japonsku. Po celém světě měla prodat přes 5,3 milionů kusů.

Fiktivní horor Vanishing of Ethan Carter předvedl detailní animace vegetace.

Sacred 3 stanoveno na léto pro PC, PS3 a X360. Hráče zavede zpět do země Ancaria, kde skupinka hrdinů bude muset spolupracovat a společnými silami zastavit zlo.

Patnáctiminutová prohlídka inFamous: Second Son z noční Seattlu, kde se rozzáří neony skákajícího Delsina.

Mrkněte na koncepční artworky z tajemného titulu Deep6 od 4A Games, tvůrci Metra.

Tony Hawk pracuje na nové hře ve spolupráci s Activisionem. S největší pravděpodobností půjde o novou skateboardingovou hru.

Nový deníček z vývoje Elder Scrolls Online přibližuje vytváření a úpravu předmětů.

Hackerská akce Watch Dogs bude mít téměř dvouhodinové filmečky.

Ukázka nové killcam kamery ve Sniper Elite 3Titanfall s 15 mapami a 6 módySérie Assassin’s Creed se rozrůstá do segmentu stavebnicTvůrci Dance Central oznámili taneční střílečku Chroma

Nejsledovanější video/trailer

Garrett, mistr v krádežích, je téměř připraven. Nechte se zlákat do světa novým trailerem obsahující nové záběry a některá z klíčových setkání.

V týdnu vychází

27. Resident Evil 4 Ultimate HD Edition (PC)28. Thief (PC, PS4, Xbox One, PS3, X360)28. Castlevania: Lords of Shadow 2 (PC, PS3, X360)28. Plants vs. Zombies: Garden Warfare (Xbox One, X360)

Blogy uživatelů Zingu

Recenze Banished (Brokarek)

Časopis Score slaví 20 let! (Wast)

Připravujeme pro vás

Bohužel ještě nemáme na recenzi Thiefa, doufáme, že nám ho Cenega poskytne během prvních dnů, abychom recenzi stihli do pátku. V pondělí se můžete těšit na rozhovor o lokalizaci PC verze Thiefa a v následujících dnech krom jiného na recenzi Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama