Nejzajímavější události týdne na Zingu - 7. týden
Novinka Nejzajímavější události týdne na Zingu - 7. týden

Nejzajímavější události týdne na Zingu - 7. týden

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy pkgsrc Desková hra

Dojmy z bety Titanfall, preview Sniper Elite 3, recenze LEGO Movie, nové gameplay záběry z Thiefa, South Parku, nového inFamous, Watch Dogs až mezi dubnem a červnem a mnoho dalšího.

Reklama

Zároveň se začátkem nového roku obnovujeme a zároveň zdokonalujeme dříve pravidelnou rubriku Nejzajímavější události týdne. Ta má za úkol vám začátkem každého týdne přinést souhrn toho nejzajímavějšího z uplynulého týdne, abyste se v přívalu informací, obrázků, videí a článků neztratili a neutekla vám některá ze zajímavých zpráv.

Své názory na rubriku nám prosím sdělte níže v komentářích. Budeme rádi za každý názor, radu, náměti na vylepšení apod.

Články

Herní svět se tento týden začal konečně probouzet. Díky tomu jsme vám mohli nabídnout hned trojici preview a jednu recenzi. Dočíst jste se tak mohli informace o Sniper Elite 3, inFamous: Second Son a dojmy z bety Titanfall. Filip Němec navíc vynesl verdikt nad kostičkovým dobrodružstvím LEGO Movie.

Zajímavosti

Netrpělivci se mohou kouknout na sedmnáctiminutové video z první mise nového Thiefa, kde můžete plně experimentovat s prostředím a herními mechanikami. Mise Lockdown prý nabízí nejméně čtyři různé způsoby jak proniknout do budovy.

U videí ještě chvilku zůstaneme, Ubisoft zveřejnil prvních 13 minut z nadcházejícího RPGčka South Park: The Stick of Truth, kde budete hrát za neznámého klučinu, který se přestěhoval do městečka.

Tvůrci Hawken se rozhodli svou multiplayerovou akci s mechy přesunout na Steam a plně využít podpory nejrozsáhlejší digitální platformy na PC.

Populární komiksová střílečka Borderlands 2 bude konečně kompletní. V dubnu vyjde poslední dodatečné rozšíření s názvem Sir Hammerlock Versus the Son of Crawmerax, kde si několik postav bude "užívat" relaxační dovolenou.

V týdnu těch videí a trailerů bylo neskutečně moc. Ujít byste si neměli skvělé momentky z inFamous: Second Son, stejně tak zasvěcení do druhého příběhového DLC BioShock Infinite.

Nové Call of Duty od Sledgehammer Games bude cíleno hlavně na novou generaci konzolí. Díky tomu má nabídnout docela velký skok v grafice v porovnání s Ghosts.

Herní pecky poslední doby za pár stovek - za čtyři stovky třeba Mass Effect 3, Crysis 2, Dragon Age, Hot Pursuit nebo Bad Company 2.

Vážení, legrace skončila. Simulátor kozy se stal skutečností. Goat Simulator míří na Steam.

Batman: Arkham Origins Blackgate, ten spin-off z loňského roku pro PSV a 3DS, si údajně budou moci zájemci zahrát na Xbox 360 a PlayStation 4.

Sony vábí na PlayStation 4. Letos by se majitelé této herní mašinky měli dočkat 100 nových her. Otázkou je, o jaké půjde, aby nakonec v počtu nepřevládaly indie kousky nad těmi velkými áčkovými tituly.

Nemůžete se dočkat Watch Dogs? Tak pak zamáčkněte slzu. Na hackerskou akci si ještě počkáte. Na pultech obchodů se objeví až mezi dubnem a červnem letošního roku.

Slightly Mad Studios zodpovědné za NFS: Shift nebo Project C.A.R.S. se pustilo do online závodů World of Speed, s nimiž mají skutečně velké plány. Půjde o arkádové závody na reálných tratích.

Z našich luhů a hájů

Nová rubrika, kde budou výhradně zprávy o českých/slovenských hrách, potažmo tvůrčích celků.

Kingdom Come: Deliverance - Konzolové verze budou o kompromisu + spousta dalších detailů od hlavního programátora Tomáše Blaha. K tomu ještě nový video update o umělé inteligenci a NPC a předešlý o soubojovém systému.

Arma 3: Bohemia Interactive představili bezplatné DLC Zeus. Připravte se na odlišnou válku podle vašich pravidel. Nezapomeňte na nové detaily.

Oznámení a nové informace

Edge of Reality kutí novou akci s válkou mezi Autoboty a Deceptikony. Tentokrát půjde o Transformers: Rise of the Dark Spark s boji na planetě Cybertron a na Zemi.

Mysleli jste si, že Gearbox budou chtít navázat na úspěch druhého dílu Borderlands 2 co nejdříve? Chyba lávky. Aktuálně totiž na Borderlands 3 nepracují, místo toho se věnují jiným nadějným projektům.

Beta Titanfall pro Xbox One je nyní otevřená pro všechny, PC snad bude následovat.

Ubisoft spojil síly se Sony Pictures při přípravě filmu Rabbids. Půjde o mix živého a animovaného filmu, který bude ztřeštěný a srandovní.

Men of War: Assault Squad 2 potichoučku odloženo. Z 20. února na 20. března. Příznivci válečných strategií mají smolíka.

Assassin’s Creed: Arena bude stolní hra z populárního universita, kde budete zabíjet protihráče.

Dabér Master Chiefa prokecl, že Halo 5 je plánované až na rok 2015. Letos se máme dočkat Halo 2 Anniversary Edition. Co je na tom pravdy, to zatím nikdo neví, krom Microsoftu.

Nový horor Evil Within od autora Resident Evil začne strašit koncem léta, přesněji vyjde 29. srpna pro PC, PlayStation 4, Xbox One, PS3 a X360. Těšíte se?

Hrajete na mobilu nebo tabletu? Pokud ano, tak by vás mohl zajímat Hitman GO s tahovým postupem po předem vytyčené trase.

Odhaleno futuristické vznášedlo z Destiny. V nové multiplayerové střílečce od Bungie budou i vozidla. Jedním z nich he Shrike připomínající speeder bike ze Star Wars.

Dechberoucí sestřih z Project Cars. Podívejte se na oficiální trailer.

Izometrické RPG Pillars of Eternity cílí na zimu. Původně mělo být hotové na jaře.

EA brání Battlefield 4. Podle nich jde o nesmírně úspěšný produkt, a to i přesto, že s ním ze začátku byly problémy, stejně jako s nehratelným SimCity.

Uncharted 4 bude obrovské. "Jde to velmi dobře, bude to obrovská hram" prozradil Todd Stashiwk.

Sedmiminutový výlet do světa nadějného fantasy RPG Lords of the Fallen od ex-producenta Zaklínače 2 odehrávající se ve středověkém světě, který ovládá padlý bůh.

Nejsledovanější video/trailer

Jack Carver se vrací! Far Cry Classic nabízí lepší grafiku, předělané filmečky a vylepšenou hratelnost. Hra je součástí kompilace Far Cry: The Wild Expedition, která tento týden vychází.

V týdnu vychází

18. Banished (PC)19. Strider (PC, PS4, Xbox One, PS3, X360)21. Rambo: The Video Game (PC, PS3, X360)21. Donkey Kong Country: Tropical Freeze (Wii U)21. Rayman Legends (PS4, Xbox One)

Blogy uživatelů Zingu

Recenze The Last of Us: Left Behind (Alphonse800)

Chystaná indie hra The Sub: Deadline (Barfilm)

Welcome to Ataria- představujeme indie GTA hru o Arabském jaru (ermrk)

VIDEOHERNÍ KRITIKA - Proč nemám rád Electronic Arts (tomajzna)

Připravujeme pro vás

Na následující dny pro vás připravujeme recenze The Last of Us: Left Behind a Fable Anniversary a mnoho dalšího.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama