Tentokrát je na řadě Anastasia
Novinka Tentokrát je na řadě Anastasia

Tentokrát je na řadě Anastasia

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4

Projekt Sakura Wars se připomíná novou písní Kaeru Basho a prozradíme pár detailů o příběhu.

Reklama

Týden je pryč a Sega vypustila do éteru další skladbu a doprovodný videoklip, který má představit Anastasii Palmu ze hry Project Sakura Wars. Dnešní píseň s názvem Kaeru Basho zpívá dabérka postavy Ayaka Fukuhara. Skladbu napsal Jirou Ishii, složil Kouhei Tanaka a aranžmá vytvořil Akifumi Tada.

Projekt Sakura Wars má vyjít v Japonsku pro PlayStation 4 už 12. prosince a následně na jaře roku 2020 v Severní Americe a v Evropě.

Tento titul je dramatickou 3D adventurou, odehrávající se v hlavním městě Tokiu za fiktivního období Éry Taisho a vypráví příběh Imperial Combat Revue a jejich nezvyklé bitvě proti zlu.

Hlavní postavy navrhl Tite Kubo, kterého jistě zná každý fanoušek Weekly Shonen Jumpu, protože je autorem mangy Bleach. Kouhei Tanaka, který v minulosti pracoval na řadě písní pro sérii Sakura Wars, se také vrací a to jako dvorní skladatel. Scénář má na svědomí Jiro Ishii, který pracoval na různých hrách, anime, filmech a mnoha dalších mediálních formátech.

Píše se tady 19. roky éry Taisho a v císařském hlavním městě Tokiu začala bitva nazvaná jako Great Kouma War. Combat Revues z Tokia, Paříže a New Yorku se odvážně postavily této hrozbě a chtějí zachránit celý svět.

Jenže všechny Combat Revues byly v konečném důsledku kompletně zničeny.

Poté byly za úspěchy ve válce přepracovány a přehodnoceny iniciativy městských Combat Revues a byla založena World Combat Revue Federation (WLOF) a po celém světě byly vytvořeny nové Combat Revues. A tato světová federace zorganizovala Combat Revue Competition, kde bojové jednotky každé země soutěží a bojují v místních operních domech, kde si navzájem dokazují, kdo je silnější. Popularita nabírá na obrátkách a diváci celého světa se zbláznili do těchto bitev mezi mladými dámami, konající se jen jednou za dva roky.

Od té doby uplynulo deset let a nyní je již 29. rok éry Taisho a v císařském hlavním městě Tokiu byly znovu vzkříšena Imperial Combat Revue a proběhne zde i aktuální akce.

Tento festival prakticky mírové soutěže mezi přáteli a kamarády, se však náhle změní na něco daleko horšího. Od festivalu míru se přesuneme k "bitvě o osud světa", protože se na celém světě znovu objeví tajemný nový nepřítel.

Zdroj: Sega

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama