Od pátku se koná v Brně Game Access Summit
Novinka Od pátku se koná v Brně Game Access Summit

Od pátku se koná v Brně Game Access Summit

Michal Burian

Michal Burian

9

První dva dny v říjnu se stane město Brno hostitelem akce, které hlavním účelem je vzdělávat, inspirovat a rozvíjet kreativní myšlení vývojářů počítačových, konzolových, ale i mobilních her. Zváni jsou i fanoušci her, jež chtějí nahlédnout do světa vývojářů interaktivní tvorby.

Reklama

Game Access Summit (Game Access) je nová mezinárodní konference herních vývojářů a příznivcům elektronické zábavy. 1. a 2. října letošního roku se v Brně bude konat další roční, který nabídne opravdu bohatý program. Ten zahrne lidi z Vatra Games, NVidie, Microsoftu, JetDogs Studios (Rusko), Cauldron (Slovensko) Disney Mobile Games Studio, 2K Czech, Hammerware, Keen Software House (Anglie), Fineway Studios, Asociace herního průmyslu a další nezávislé tvůrčí týmy.

Exkluzivní hostem konference bude Brian Gomez, design director Vatra Games, jenž momentálně pracuje na očekávaném osmém pokračování hororové akce Silent Hill.

Pokud se chcete o Game Access Summit dozvědět více informací a nakouknout do programu, tak neváhejte a navštivte oficiální stránky, které jsou v češtině.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama