V Brně odstartuje Game Access ‘19
Novinka V Brně odstartuje Game Access ‘19

V Brně odstartuje Game Access ‘19

Redakce

Redakce

V podání symfonického orchestru Filharmonie Brno uslyšíte soundtrack ze série Mafia.

Reklama

Už za dva týdny se v Brně sejdou herní vývojáři s těmi největšími světovými hvězdami oboru i nadšenými fanoušky her, aby se vzájemně inspirovali, předávali si zkušenosti, networkovali a v neposlední řadě se bavili. Od 24. do 26. května se Brno už počtvrté díky Game Access ’19 stane centrem světa herního průmyslu.

Game Access Conference

24. a 25. května 2019 otevře Game Access Conference brány všem vývojářům a fanouškům herního vývoje. Na 6000 m2 v hale G2 brněnského výstaviště se mezi stánky partnerů Hangar 13, Xsolla, Wargaming, Geewa, Unreal Engine a dalšími budou vedle vývojářských týmů pohybovat legendy herního průmyslu z celého světa! Profesionálové z oblastí námětů, designu, programování a testování her.

K hlavním řečníkům letošního ročníků patří autor postav marvelovské hry Spiderman Gavin Goulden ze studia Insomniac, zakladatel Blizzard North a autor Diabla - David Brevik nebo David Hubert stojící za sérií Tomb Raider. Nesmíme také opomenout ikonu nezávislých tvůrců Jonathana Blowa, který se postaral o úspěch cenami ověnčených her Braid a The Witness.

Na konferenci si můžete vyzkoušet přes 70 nezávislých herních projektů a největší trhák z Indie Showcase bude oceněn na Game Access Awards. Pro studenty jsou připraveny speciální studentské vstupenky s možností prezentovat vlastní projekty.

Game Access můžete sledovat na Facebooku, kde je připravena událost.

V Brně odstartuje Game Access ‘19

Game Access Festival

V neděli 26. května se celá hala otevře veřejnosti. Nejen, že bude možné vyzkoušet si, co Indie Showcase nabízí, ale také přináší unikátní příležitost se pobavit s tvůrci vašich oblíbených titulů a ty si od nich nechat i podepsat!

Studio Bohemia Interactive mimo jiné umožní zahrát si jejich novinku Vigor - exkluzivní střílečku pro konzoli Xbox, nebo sandboxový Ylands. Po promítání dokumentu Deliverance: The Making of Kingdom Come zahájí rovněž české studio Warhorse Studios panelovou diskuzi k této RPG hře a bude už jen na vás, jakou roli v ní zaujmete sami. S developery z Hangar 13 si budete moci zahrát jejich Mafii 3 a zjistit, kdo z vás je větší gauner. Madfinger games představí svoji pecku Shadowgun Legends - ale tuto zbraň zatím nechme chladit ve stínu.

Game Access Festival rovněž naleznete na Facebooku v událostech.

Game Access Music

Naprosto unikátní je v letošním roce doprovodný program. Díky spolupráci Filharmonie Brno a Game Access se můžete těšit na herní hudbu v podání symfonického orchestru Filharmonie Brno zahraje skladby z legendární série Mafia! V České republice také poprvé předvedou kompletní Wild Hunt Live show polští Percival, folk-metalová formace, která stojí za soundtrackem Zaklínače 3 Divoký Hon. Nechte se pohltit hudební krajinou a tu herní si tentokrát promítejte třeba jen jako doprovod za zavřenýma očima.

V Brně odstartuje Game Access ‘19
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama