Pondělní jednohubky - 15. srpna
Novinka Pondělní jednohubky - 15. srpna

Pondělní jednohubky - 15. srpna

Martin Cvrček

Martin Cvrček

18

Nový přírůstek do redakce, vítězové The International turnaje v Dotě 2, možnost vzniku dalšího dílu Vampires, žádný nový obsah v remasteru Skyrimu a další zprávičky.

Reklama

Videohry se dají propagovat řadou způsobů a na mnoha místech. Třeba i na olympiádě, jak dokazuje ruská střelkyně Vitalina Batsarashkina a Twitter Zaklínače.

Blizzard hodlá nadále podporovat multiplayer StarCraftu 2. Tvůrci věří, že dokážou ze hry udělat ještě zábavnější a vyladěnější zážitek, a to prostřednictvím zásadních změn, jejichž vliv se ale bude dlouho testovat. Přehled určitých novinek najdete na blogu hry.

Kolik místa na disku si uzme poslední DLC pro Fallout 4, Nuka-World? SteamDB ukazuje, že minimálně na PC bude mít přídavek 3,66 GB. Pro srovnání dosud největší DLC, Far Harbor, zabírá zhruba 2,7 GB.

Remaster Skyrimu opravdu nenabídne žádný nový obsah. Tuto skutečnost znovu potvrdil Pete Hines z Bethesdy prostřednictvím Twitteru. Special Edition je zkrátka jen původní hra a její DLC s vylepšenou grafikou a v rámci konzolí i s podporou modů, které si mohou užívat PC hráči.

Paradox prostřednictvím dotazníku zjišťuje, jaký vztah mají hráči k oblíbenému RPG Vampires: The Masquerade - Bloodlines. Společnost koupila práva na značku loni v říjnu a nyní se ptá, jak hráči přistupují k RPG titulům, jestli hráli Bloodlines a jak je pro ně důležitý prvek nostalgie. Vypadá to, že by Paradox mohl připravovat půdu pro vznik pokračování.

Letošní ročník turnaje The International v Dotě 2 vyhrál čínský tým Wings Gaming. Ve finále, které proběhlo v noci ze soboty na neděli, porazil tým Digital Chaos. Wings Gaming si z turnaje odnáší 9 123 681 amerických dolarů, zatímco Digital Chaos obdržel za druhé místo něco přes 3 miliony dolarů.

Zajímavá infografika ukazuje vývoj série Tomb Raider, od prvního dílu až po nejnovější Rise of the Tomb Raider a chystanou 20 Year Celebration edici.

Naše redakce se o víkendu rozrostla o malou slečnu, jejímž otcem není nikdo jiný než náš pán, zachránce, chlebodárce a šéfredaktor Michal "Miky" Burian. Co na ten uzlíček říkáte? Za celou redakci ještě jednu gratuluji.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama