Středeční jednohubky - 17. srpna
Novinka Středeční jednohubky - 17. srpna

Středeční jednohubky - 17. srpna

Martin Cvrček

Martin Cvrček

35

Vtipné porovnání finální verze No Man's Sky s dva roky starým trailerem, Liverpool v PES 2017, podpora technologie Ansel v Zaklínači 3 a další zprávičky.

Reklama

Konami pro potřeby PES 2017 navázalo spolupráci s fotbalovým týmem Liverpool. Z této spolupráce vzejde zejména fakt, že vše spojené s tímto klubem bude ve hře zpracováno co nejvěrněji. Chybět nebude ani stadion Anfield, který bude přidán formou bezplatné aktualizace.

O vydání archaicky vypadající střílečky Tower 57 od studia Pixwek se postará tým z 11bit Studios, zodpovědný z vznik This War of Mine. Co je na téhle hře nejzajímavější? Příští rok vyjde nejen na PC, Mac, Linux, PS4 a Xbox One, ale i na Amigu.

Vše nasvědčuje tomu, že legendární skladatel John Williams složí hudební doprovod pro osmou filmovou epizodu Star Wars. Dá se očekávat, že v následujících letech budou Williamsovu hudbu vytvořenou pro filmy Síla se probouzí a Star Wars VIII využívat týmy pod EA při vývoji nových Star Wars titulů. Dost možná začnou už s druhým Battlefrontem.

Expanze Apex pro Armu 3 už je sice nějaký ten pátek venku, ale tím vývoj a podpora hry nekončí. Tvůrci z Bohemia Interactive nadále vylepšují herní mód Zeus nebo Virtuální arzenál a pracují i na zlepšení umělé inteligence.

Jak se liší vizuál gameplay traileru No Man's Sky z roku 2014 a finální verze? To vám ukáže krátké video. Vše samozřejmě berte s nadsázkou, video má očividně v první řadě pobavit. Což se mu daří.

Kdybyste nezářili štěstím z tohohle videa, možná budete díky nadcházejícímu patchi. Alespoň to tvrdí Sean Murray z Hello Games. Podle něj nadcházející patch pro PC i PS4 potěší řadu hráčů.

PC verze Zaklínače 3 nyní podporuje technologii Ansel od Nvidie, která umožňuje vytvářet různorodé screenshoty a fotografie ze hry nebo 360° panoramata.

Chcete pěkný obrázek z Dooma? Máte ho mít. Tenhle pochází z letošního QuakeConu a hráči o něj tak dlouho žádali, až ho tvůrci z id Software uvolnili. A v pořádné kvalitě.

Na Gamescomu nechybí ani Warhorse Studios a jejich Kingdom Come: Deliverance. Takhle vypadá jejich stánek:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama