Studio Tango Gameworks pracuje na nové hře
Novinka Studio Tango Gameworks pracuje na nové hře

Studio Tango Gameworks pracuje na nové hře

Jan Urbančík

Jan Urbančík

6

Vývoj vede režisér The Evil Within 2.

Reklama

Japonské studio Tango Gameworks, spadající pod křídla Bethesdy (a dnes už tedy i Microsoftu), stále pracuje na hře GhostWire: Tokyo, která by měla vyjít na jaře příštího roku. Ukázek už jsme viděli několik a je jasné, že právě GhostWire je tím hlavním projektem, jenž momentálně ve studiu vzniká. Jak jsme se ale nyní dozvěděli, není tím jediným.

Ve včerejším streamu Microsoftu v rámci Tokyo Game Show se totiž objevil Šindži Mikami, otec série Resident Evil a zakladatel studia Tango Gameworks. Ten v rozhovoru s šéfem Xboxu Philem Spencerem prohlásil, že John Johanas, režisér The Evil Within 2, pracuje na novém projektu. Žádné podrobnosti už bohužel nedodal.

Na sociálních sítích se okamžitě objevily zprávy od fanoušků, kteří doufají v pokračování série The Evil Within. To by rozhodně smysl dávalo, dvojka vyšla před 4 lety a její konec byl z části otevřený, takže prostor pro třetí díl zde je. Problém dlouhou dobu byl, že ani jedna z her se neprodávala příliš dobře, vzhledem k akvizici Microsoftem by to už ale takové potíže činit nemuselo.

Ať už je však nový projekt cokoli, je jasné, že si na něj ještě počkáme poměrně dlouhou dobu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama