Studio Tango Gameworks údajně pracuje na menší hře o velikosti Pentimentu
Novinka Studio Tango Gameworks údajně pracuje na menší hře o velikosti Pentimentu

Studio Tango Gameworks údajně pracuje na menší hře o velikosti Pentimentu

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Odhalena má být na showcase Xboxu na začátku roku.

Reklama

Známý novinář Jeff Grubb byl hostem nového dílu podcastu XboxEra a přinesl velmi zajímavé informace. Jednak potvrdil věc, o které se v poslední době mluví docela dost, a to je showcase Microsoftu. Ten totiž na The Game Awards nic neukázal a na jeho novinky čekáme, už viceprezident marketingové divize Xboxu Aaron Greenberg ale naznačil, že bychom se je mohli dozvědět poměrně brzy. Poté se začalo mluvit o potenciální showcase v prvním kvartálu, což potvrzuje právě i Grubb. Přesnější termín zatím ale nebyly schopny určit ani novinářovy zdroje.

Zároveň dodal další, zcela nové informace. Podle něj se má totiž na akci Xboxu ukázat nová hra od japonského studia Tango Gameworks, jež má na kontě hororovou sérii The Evil Within a letošní duchařskou akci GhostWire: Tokyo. Grubb nicméně říká, že nemá jít o AAA hru, ale něco o velikosti nedávno vydaného Pentimentu. To by dávalo smysl, protože Šindži Mikami, otec série Resident Evil a zakladatel studia Tango Gameworks, už před nějakou dobou prohlásil, že by chtěl, aby vývojáři v jeho studiu kromě tvoření velkých her také experimentovali. Jedním z těchto pokusů tak zřejmě může být titul, jenž se ukáže na začátku příštího roku.

Není to každopádně to jediné, co v Tango Gameworks vzniká. Už v březnu letošního roku jsme se dozvěděli, že director The Evil Within 2 pracuje na nějakém novém projektu, který je "přesný opak hororu". Ten je ale nejspíš ještě trochu vzdálenější.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama