The Vanishing of Ethan Carter s přesnějším datem vydání
The Vanishing of Ethan Carter Novinka The Vanishing of Ethan Carter s přesnějším datem vydání

The Vanishing of Ethan Carter s přesnějším datem vydání

Michal Burian

Michal Burian

1

Podle vývojáře vyjde v nejhorším možném termínu. Navíc něco málo o konzolových verzích.

Reklama

V Astronauts bývalí zaměstnanci z People Can Fly (krom jiného Bulletstorm) chystají zajímavý projekt. Nese název The Vanishing of Ethan Carter a půjde o horor s fiktivním pohlcujícím příběhem zaměřeným na hrůzy 20. století. Vžijete se do detektiva s nadpřirozenými schopnostmi, díky kterým dokážete rozlousknout zločiny. Jednoho dne bude muset vyšetřit únos mladého chlapce. Stopy vedou do horské oblasti, kde detektiv narazí na těžce zohavené tělo jedno z únosců.

Pokud vás odstavec výše zaujal, tak se jistě ptáte na datum vydání. Robert Purchese z britského Eurogameru od Adriana Chmielarze zjistil, že Vanishing of Ethan Carter vyjde zhruba čtyři měsíce od teď.

,,Budeme mít pravděpodobně nejhorší možný termín vydání - uprostřed léta," povzdechl si Chmielarz na polské konferenci Digital Dragons.

Vanishing of Ethan Carter je v současné době ve vývoji pro PC, tvůrci se ale nebrání myšlence, že hra později dorazí i na konzole PlayStation 4 a Xbox One. Dokonce už mluvili se Sony a Microsoftem a dohodli se na podpoře. Zatím na to ale netlačí, stejně se maximálně věnují počítačové verzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama