Za první měsíc má Vanishing of Ethan Carter na kontě 60 tisíc prodaných kusů
The Vanishing of Ethan Carter Novinka Za první měsíc má Vanishing of Ethan Carter na kontě 60 tisíc prodaných kusů

Za první měsíc má Vanishing of Ethan Carter na kontě 60 tisíc prodaných kusů

Michal Burian

Michal Burian

11

Diagram prozradil zajímavé informace.

Reklama

Prostřednictvím diagramu studio The Astronauts odhalilo, že jejich horor Vanishing of Ethan Carter za první měsíc dokázal ve verzi pro PC prodat 60 tisíc kusů. Zároveň nabízí informace, kde se hra nejvíce prodávala, ať už v regionu nebo na jaké distribuční službě, a potom i zábavná fakta. Sedmdesát sedm procent prodejů pochází ze Steamu, zatímco zbývajících třiadvacet procent tvoří kamenné obchody, GOG a další digitální platformy. Nejlépe se hra prodávala v západní Evropě, což nakonec představuje padesát procent tržeb. Nicméně, nejlepší zemí byly Spojené státy.

Zábavnější fakta o Ethan Carter zahrnují množství stébla trávy (159 milionů) a množství hráčů, kteří nahráli ve hře více jak 10 a 20 hodin. Zajímavé je, že do dnešního dne dokázali ve hře odstřelovací pušku najít pouze tři hráči. Pokusíte se o to?

„Působivá, originální a zábavná detektivka v nádherném prostředí, jehož ztvárnění na vás bezesporu udělá velký dojem. Víc indicií k vyřešení otázky, zda The Vanishing of Ethan Carter stojí za zahrání, nepotřebujete. Tenhle případ se neodmítá,“ dočtete se v naší recenzi - 8/10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama