Trine 3 obohatily dvě nové úrovně
Novinka Trine 3 obohatily dvě nové úrovně

Trine 3 obohatily dvě nové úrovně

Michal Burian

Michal Burian

4

Aktualizace přidala dvě nové úrovně a vylepšila hratelnost.

Reklama

Finské studio Frozenbyte pokračuje ve vývoji třetího dílu pohádkové logické akce Trine. Důkazem je nová aktualizace, která do Early Access verze přidává dvě nové úrovně a zároveň vylepšuje hratelnost.

Patch v0.07 má 1,8 GB a obsahuje dvě nové úrovně, jednu příběhovou, druhou do challenge režimu. V příběhovém levelu se hráči podívají do mystické lokality Astral Academy, kde podivná magie převzala kontrolu nad neživými objekty. Oproti tomu ve výzvě vás čeká čarodějova noční můra, která je určena pro Amadeuse.

Kromě nového obsahu zapracovali Frozenbyte také na samotné hratelnosti, kterou vylepšili podle přání samotných hráčů. Konkrétně jde o checkpointy a oživování. Boj byl podle hráčů příliš snadný, s čímž vývojáři souhlasili a rozhodli se, že monstra budou těžší nebo jich bude více. Výsledkem je, že checkpointy nově ukládají pouze příběh, ale neoživují. Pokud hrdina zemře, musíte se k němu dostat s jiným hrdinou a oživit ho. To ale nějaký čas potrvá, proto mrtvá postava se na bojišti objeví jako duch.

Trine 3: The Artifacts of Power koupíte na Steamu v předběžném přístupu za 16,99€ - sleva končí 22. června, poté bude hra stát 19,99€.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama