Úterní jednohubky - 16. srpna
Novinka Úterní jednohubky - 16. srpna

Úterní jednohubky - 16. srpna

Martin Cvrček

Martin Cvrček

PlayStation VR na Slovensku, další zrušené Star Wars hry, masivní aktualizace modu GoldenEye: Source, dnes nový trailer Mafie 3 a další zprávičky.

Reklama

GoldenEye: Source, populární mod pro Half-Life 2 a zároveň fanouškovská předělávka multiplayeru legendárního GoldenEye 64, se na konci minulého týdne dočkal první aktualizace od roku 2013. Ta přináší nové mapy a herní módy, dále různé opravy a vylepšení.

PlayStation VR bude uveden na slovenském trhu již během první vlny globálního launche. PSVR bude tedy na Slovensku k dostání už 13. 10. 2016, stejně jako v ČR.

Na světlo světa se dostaly detaily o dalších dvou zrušených Star Wars hrách. Jednou z nich byla Dark Squadron od studia Factor 5, zaměřující se na válečné tažení Impéria.

Druhý titul byl zaměřený na wookieho Chewbaccu (nebo Žvejkala, chcete-li) a na jeho příběh mezi třetí a čtvrtou filmovou epizodou. A proč došlo k jejich zrušení? V LucasArts se museli rozhodnout, která hra dostane přednost, a zvítězil Chewbacca. Sám George Lucas ale hru později zatrhnul.

Hráči Team Fortress 2 mohli ve hře po dobu pěti týdnů hlasovat, jestli se má nového obsahu dříve dočkat Heavy nebo Pyro. S 56 procenty zvítězil Pyro, a tak se v budoucí aktualizaci dočká nových zbraní, kosmetických předmětů a vybalancování. Heavy si tak bude muset na svůj nový obsah počkat o něco déle.

Americký Amazon tvrdí, že Scalebound vyjde 14. dubna 2017. Dá se tomuto datu věřit? Těžko říct, i když obchody už se leckdy trefily. Nikdo z Microsoftu nebo Platinum Games se však k tomuto údaji nevyjádřil.

Digital Deluxe edice Mafie 2 je nyní na Steamu k dispozici nejen pro Windows, ale i pro Mac. O port se tradičně postaralo studio Feral Interactive.

V průběhu dnešního dne se dočkáme nového traileru Mafie 3, který bude vydán při příležitosti začátku Gamescomu. K vydání videa by mělo dojít v 15:00 našeho času.

V rámci dnešního vydání čtvrté epizody Hitmana, odehrávající se v Bangkoku, se budete moci podívat také na zoubek dalšímu cíli z exkluzivního obsahu The Sarajevo Six pro konzoli PlayStation 4. Vaším kontraktem bude tentokrát John Stubbs, žoldák ve výslužbě, který tráví nějaký čas se svou ženou v místním hotelu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama