Víkendové jednohubky
Novinka Víkendové jednohubky

Víkendové jednohubky

Michal Burian

Michal Burian

23

Nové komentáře, pokračování Red Dead Redemption, Uncharted 4 dokončeno, změny u The Division, podivnosti u Fable, ovladač Nintenda NX a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Včera jsme spustili nové možnosti v komentářích. Nově můžete odpovídat na příspěvky, označit svůj komentář za spoiler a mnohem lépe editovat. Krom toho v mobilní verzi je nově možné sledovat videa.

V redakci nepochybujeme o tom, že Rockstar připravuje pokračování westernové akce Red Dead Redemption. Jeden z bývalých vývojářů se nově nechal slyšet, že hra ponese název Red Dead Redemption 2: Legends of The West a vyjde v roce 2017, po čtyřletém vývoji, prý s více než jednou hratelnou postavou v otevřeném světě, který je mnohem větší než v předešlém díle.

Včera byl úspěšně dokončen vývoj očekávaného Uncharted 4: A Thief’s End. Hra vyjde 10. května na PS4.

Ryan Barnard, šéf vývoje The Division, se nově připojil k týmu IO Interactive, který pracuje na epizodickém Hitmanovi. Svou kariéru zahájil v Sony Online Entertainment, poté byl v Mythic, Cryteku a nakonec od roku 2011 v Massive.

Sony nemá v plánu bundl obsahující konzoli PlayStation 4 a handheld PlayStation Vita, potvrdil Jim Ryan.

Vypadá to, že zrušení Fable Legends a uzavření Lionhead Studios přišlo jako rána z čistého nebe. Na GDC 2016 v San Franciscu nestačili upravit ani program. Že by do poslední chvíle vývojáři nevěděli, co je čeká?

Příští týden minimálně v Severní Americe klesne na omezenou dobu cena konzole Xbox One, v akci se bude prodávat za 300 dolarů. Zatím nejsou informace o tom, že by to samé čekalo i Evropu a náš trh.

Zatím pouze pro Severní Ameriku byl oznámen kompletní balíček PlayStation VR. Obsahovat bude nejen headset, ale také kameru a dva PS Move ovladače (+PlayStation VR Worlds). Právě poslední dvě jmenované položky nebudou v klasickém balení za 400 dolarů, zájemci si tak kameru a PS Move musí dokoupit samostatně. Bundl bude v předobjednávkách od 22. března.

Xbox One verze multiplayerové střílečky Star Wars: Battlefront dostane v budoucnu update s DirectX 12. Datum vydání odhaleno zatím nebylo.

Pokud jste nabyli dojmu, že Gears of War 4 bude hororové, tak tomu tak není. V první řadě půjde o akční hru s temnou atmosférou, objasnil Rod Fergusson.

Dalšími hrami ve zpětné kompatibilitě Xbox 360 her na Xboxu One by mohly být kousky jako všechny tři díly BioShocku, Call of Duty: Black Ops, Skate 3 a již dříve zmíněné Halo Wars. To už se začalo testovat v Preview programu.

Na internetu se objevila fotografie přístroje, který připomíná patent Nintenda. Bude takhle vypadat gamepad pro Nintendo NX?

Dave Cox (producent Castlevania: Lords of Shadow) pracuje s MercurySteam na neohlášeném projektu. Podívejte se na teaser stránku.

Série Resident Evil se už dostala i do světa parfémů. Capcom v Japonsku začne prodávat parfém, stát bude 4 200 jenů (38 dolarů).

Poslechněte si soundtrack Quantum Break, akce zaměřené na příběh od tvůrců Alana Wakea.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama