Vyšel update Arcade Challenge pro Hi-Fi Rush
Hi-Fi Rush Novinka Vyšel update Arcade Challenge pro Hi-Fi Rush

Vyšel update Arcade Challenge pro Hi-Fi Rush

Filip Svoboda

Filip Svoboda

1
Platformy Windows PC Xbox Xbox Series X|S

Obsahuje dva nové módy a další obsah.

Reklama

Hi-Fi Rush, neočekávaný hudebně-akční hit začátku letošního roku, obdržel update Arcade Challange. Vývojáři z Tango Gameworks pro hráče připravili dvojici nových režimů a nad rámec nich další obsah jako dva nové nepřátele, speciální útoky nebo kostýmy.

První z nových režimů se jmenuje BPM RUSH. Hráč v něm čelí vlnám nepřátel, přičemž s každou úspěšnou vlnou se zrychluje tempo, které hraje v souboji klíčovou roli. Zatímco budou přicházet stále silnější protivníci, tempo může vystoupat až na 200 BPM (beats per minute).

Mód Power Up! Tower Up! pak upravuje už existující challenge Rhythm Tower. Mezi jednotlivými koly hráči získají upgrady a bugy. Zatímco upgrady zlepšují statistiky hlavního hrdiny a poskytují další výhody, snižují násobič skóre. Bugy mají opačný efekt – rychleji dosáhnete na vyšší hodnocení, ale na úkor síly.

V recenzi jsme o Hi-Fi Rush napsali: „Na skvělou hru někdy stačí jeden dobrý nápad. Hi-Fi RUSH je díky zábavné hratelnosti a unikátní rytmické synchronizaci neskutečně zábavnou jízdou, která potěší vizuálním stylem, soundtrackem i jednoduchým, ale vtipným příběhem. Příjemnější překvapení na začátek roku jsme si snad ani nemohli přát.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama