1,2 milionů dolarů se vybralo na Shadowrun: Hong Kong
Shadowrun: Hong Kong Novinka 1,2 milionů dolarů se vybralo na Shadowrun: Hong Kong

1,2 milionů dolarů se vybralo na Shadowrun: Hong Kong

Michal Burian

Michal Burian

12

Došlo k dosažení všech cílů. Hra bude mít mini-kampaň, více postav a mnoho dalšího.

Reklama

Harebrained Schemes to opět dokázali. V dubnu 2012 se jim na Shadowrun Returns podařilo vybrat 1,8 milionů dolarů. Letos se na Kickstarteru objevili s titulem Shadowrun: Hong Kong a opět se jim dařilo více než dobře.

Původně na vývoj Shadowrun: Hong Kong chtěli pouze 100 000 dolarů, což se podařilo vybrat za dvě hodiny. Kampaň byla rozšířena o další cíle, které se bez problému podařilo splnit. Fanoušci tahových RPG se tak mohou těšit na plnohodnotný nový Shadowrun odehrávající se v Hong Kongu, jenž bude dle slov vývojářů dynamickým místem, kde bude magie, jedineční tvorové, nadpřirozené prvky a změny, které budete moci ovlivnit. Důležité je, že tvůrčí celek se zaměřuje na to, aby hra nebyla příliš lineární, chtějí otevřený svět, který budete moci prozkoumat.

Kampaň na Kickstarteru byla zaměřena zejména na prodloužení herního zážitku a rozšíření obsahu. Studio totiž mělo dostatek peněz na vývoj, což komunita ocenila a postarala se o to, že v Shadowrun: Hong Kong bude vše, na co tvůrci neměli peníze.

Shadowrun: Hong Kong tak bude mít menší kampaň o délce čtyř až pěti hodin a dodatečné mise, postavy a scény. Celkově by se délka hraní měla vyšplhat až na 20 hodin. Původně měla mít hra jen nějakých 12 hodin.

Pokud jste nestihli přispět, můžete tak učinit na oficiálních stránkách, kde si můžete předobjednat hru i s různými bonusy.

Shadowrun: Hong Kong má dorazit v srpnu letošního roku na PC s operačními systémy Windows, Mac a Linux.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama