K Resident Evil 6 získáte tričko od Capcomu (aktualizováno)
Resident Evil 6 Novinka K Resident Evil 6 získáte tričko od Capcomu (aktualizováno)

K Resident Evil 6 získáte tričko od Capcomu (aktualizováno)

Redakce

Redakce

8

K předobjednávce konzolové verze Resident Evil 6 získáte v našem obchodě zdarma originální tričko. <strong>Nyní i ve velikosti XL + plakát.</strong>

Reklama

Předobjednejte si v našem obchodě Xzone.cz včas PlayStation 3 nebo Xbox 360 verzi hororové akce Resident Evil 6 za 1398 Kč a získejte navíc tričko s motivem hry přímo od Capcomu. Standardně velikost L, nyní nově na požádání také velikost XL. K tričku navíc přibalíme plakát s motivem hry.

Popis Resident Evil 6

Příběh se bude odehrávat 10 let po incidentu v Raccoon City, kdy se prezident Spojených států rozhodl odhalit pravdu, jaké následky způsobuje tajemný virus. Leon S. Kennedy přežil hrůzy v Raccoon City a musí čelit nejtěžšímu rozhodnutí v životě - musí namířit zbraň proti svému příteli, prezidentovi Spojených států, jenž byl nakažen virem. Ve stejnou dobu Chris Redfield z bezpečností služby se musí poprat s biometrickým útokem v Číně. Žádné místo na zemi není bezpečné, populaci po celém světě spojují obavy, že není naděje.

Resident Evil 6 se bude odehrávat mj. v Číně deset let po událostech, kterými jsme byli svědky ve druhém díle. Potvrzenými hratelnými postavami prozatím je Chris Redfield a Leon Kennedy.

Chris Redfield a Leon Kennedy nebudou ve hře sami. Chris a Leon budou mít po boku dosud nespecifikované partnery či partnerky. Oba dva však budou mít samostatný příběh, jenž se nakonec protkne. V kůži Leona S. Kennedyho budete prožívat nefalšovaný horor, zatímco za Chrise Redfielda si pořádně zastřílíte.

Hra obsáhne singleplayer i kooperaci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama