Pirátské Raven's Cry nakonec až v říjnu
Raven’s Cry Novinka Pirátské Raven's Cry nakonec až v říjnu

Pirátské Raven's Cry nakonec až v říjnu

Michal Burian

Michal Burian

10

Hack-and-slash mlátička Raven’s Cry od tvůrců Pirates of Black Cove se odehrává v klasickém karibském prostředí 17. století.

Reklama

Vydavatelství Topware Interactive na svých stránkách informovalo, že připravovaná hack-and-slash mlátička Raven's Cry se opozdí. Původně byla plánovaná na první čtvrtletí letošního roku, nakonec se ji dočkáme až 24. října ve verzích pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360.

V Raven's Cry se vžijeme do muže jménem Raven Christopher, který žije v 17. století na Karibiku. Piráti mu vyvraždili rodinu, a když ji bránil, tak přišel dokonce o levou ruku. Nedivte se tedy, když ho uvidíte s pirátským hákem. Možná právě to ho vedlo k tomu, že se nakonec stal pirátem a vydal se na krvavou cestu pomsty.

Podle dostupných informací si kromě soubojů užijeme i kormidlování lodí a chybět nemohou ani námořní bitvy. Samozřejmostí pak je kooperace a možnosti se v průběhu příběhu rozhodnout, což by mělo dosud nespecifikovaným způsobem ovlivnit nejen hru, ale také samotného hlavního hrdinu.

Tvůrci slibují taktické boje s historickým a autentickým pirátským arzenálem. Dále speciální bojové schopnosti (Fear Power a Voodoo Charms pro ovládání nepřátel).

O Wii a DS verzí se vydavatel nezmínil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama