Skyrim tým se přesouvá na další projekt
Fallout 4 Novinka Skyrim tým se přesouvá na další projekt

Skyrim tým se přesouvá na další projekt

Michal Burian

Michal Burian

19

Vývoj Elder Scrolls V: Skyrim skončil, podle Bethesdy budou zveřejněny jen menší updaty. Celý tým se totiž začne soustředit na nový projekt.

Reklama

Bethesda Game Studios dnes na oficiálním blogu oznámila, že se celý tým přesunul na nový projekt, který vyžaduje plnou podporu. Nezapomenou ani na Skyrim, ten budou stále podporovat i když v menší míře s updaty.

"I když jdeme dál, budeme stále vydávat menší aktualizace Skyrimu podle potřeby. Do Skyrim jsme toho investovali mnoho a nikdy se s ním úplně nerozloučíme," dočteme se na blogu.

Skyrim se na trhu objevil v listopadu 2011 a od té doby vyšly tři dodatečné balíčky (Dawnguard, Hearthfire a Dragonborn), stejně tak podpora Kinectu pro Xbox 360 verzi a Creation Kit pro PC verze.

Bohužel jsme se nedočkali žádných informací týkající se dalšího projektu Bethesdy. Víme akorát, že projekt je již nějaký čas ve vývoji a pracovalo na něm několik členů týmu. Dřívější zprávy naznačují, že by aktuálně mohl být v plánu dlouho očekávaný Fallout 4. Mluví se také o ochranné známce Starfield, kterou si nechala registrovat společnost Zenimax Media (mateřská společnost Bethesdy). Název nechtěla nijak komentovat.

Bethesda již minulý týden prohlásila, že v letošním roce o nich ještě uslyšíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama