Novinky z dnešního Nintendo Direct pro 3DS
Novinka Novinky z dnešního Nintendo Direct pro 3DS

Novinky z dnešního Nintendo Direct pro 3DS

Michal Burian

Michal Burian

3

Především nové trailery z Mario & Luigi: Dream Team, Yoshi's Island, Lego City Undercover: The Chase Begins, Donkey Kong Country Returns 3D, Bravely Default: Flying Fairy letos v Evropě nebo pokračování A Link to the Past.

Reklama

Mario & Luigi: Dream Team vyjde 12. července na 3DS

Zároveň s tím Nintendo vypustilo na internet trailer. Hra se odehrává na záhadném novém ostrově. Princezna Peach byla unesena a vtažena do světa snů.

Nový Yoshi's Island pro 3DS

Oznámena byla také nová Yoshi's Island hra, která vyjde pro handheld 3DS. Krátké gameplay video ukázalo, že titul bude vypadat podobně jako předešlé části.

Od 14:10 min.

Launch trailer Lego City Undercover: The Chase Begins

26. dubna vychází prequel LEGO City Undercover: The Chase Begins, který se od svého velkého brášky z Wii U bude lišit i příběh. Půjde totiž o prequel, popisující začátky hlavního hrdiny, policisty Chase McCaina.

Zelda se dostaví na 3DS

The Legend of Zelda: A Link to the Past 2 bude přímým nástupcem SNES klasiky a nabídne 2D svět plný dobrodružství, který vyjde koncem tohoto roku.

Od 37:35 min.

Donkey Kong Country Returns 3D v novém traileru

Bravely Default: Flying Fairy letos v Evropě

V Evropě se hry dočkáme v letošním roce (pravděpodobně na konci roku), zatímco v Severní Americe si budou muset počkat do příštího roku.

Mario Party pro 3DS

Se sedmi různými herními deskami, které budou mít vlastní pravidla. Navíc je slíbeno 81 mini-her, kde si otestujete svou rychlost, koncentraci a i štěstí.

Od 6:11 min.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama