Unikly záběry z hraní Whore of the Orient od autorů L.A. Noire
Whore of the Orient Novinka Unikly záběry z hraní Whore of the Orient od autorů L.A. Noire

Unikly záběry z hraní Whore of the Orient od autorů L.A. Noire

Michal Burian

Michal Burian

22

Vůbec první záběry z hraní nové hry od tvůrců skvělé detektivky L.A. Noire. Připomíná Mafii a Assassin’s Creed.

Reklama

O tajemném titulu Whore of the Orient od autorů detektivky L.A. Noire jsme toho slyšeli zatím opravdu málo. Víme akorát, že půjde o akční adventuru s otevřeným světem a příběhem podobným L.A. Noire. S tím rozdílem, že se tentokrát podíváme do Šanghaje roku 1936.

Server VideoGamer dnes exkluzivně zveřejnil vůbec první záběry z hraní, které získal od důvěryhodného zdroje. Podívat se tak můžete na samotné rozhlehlé město, přestřelky a hlavní postavu. Příznivce Assassin’s Creed jistě zaujmou úzké uličky a milovníky stealth zase pečlivé ukrývání.

Některé záběry působí poněkud nedodělaně. Není se čemu divit, Whore of the Orient má vyjít až v roce 2015 na PC a next-gen konzole. Kdoví jak to s ním ale nakonec bude, titul měla totiž původně vydat společnost Warner Bros, která se loni rozhodla vycouvat, a studio Team Bondi muselo údajně propustit drtivou většinu zaměstnanců a vývoj hry byl prý pozastaven. Nakonec v červnu tohoto roku australská vláda poskytla tvůrčímu celku dotaci ve výši 200 tisíc dolarů.

Doufejme tedy, že se na Whore of the Orient stále pracuje a my se ho jednoho dne dočkáme. Prvotní záběry totiž nevypadají zas tak špatně, když budeme brát v úvahu, že se stále jedná o rozpracovaný projekt.

Alternativní přehrávač

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama