Herní express - za minutu víte vše (středa 7. května)
Novinka Herní express - za minutu víte vše (středa 7. května)

Herní express - za minutu víte vše (středa 7. května)

Michal Burian

Michal Burian

3

PC verze Dead Space stále zdarma, The Sims 4 není v Rusku pro děti, speedrun z Halo: Combat Evolved, Lochnesská nestvůra v Titanfall, XCOM: Enemy Unknown možná pro PSV a další.

Reklama

V herním světě se toho každý den děje mnoho, některé zprávy jsou zajímavé, nikoliv však rozsáhlé. Abychom ještě více zpřehlednili homepage Zingu, rozhodli jsme se zavést novou rubriku nazvanou Herní express, kde vám budeme nepravidelně přinášet krátké zprávy alias bleskovky. Náměty na vylepšení nám můžete posílat na e-mail šéfredaktora nebo se s nimi podělit níže v komentářích. Budeme vděčni za každý názor.

Na nové rubrice spolupracoval Marek Tvrdý, kterému tímto děkujeme za vymyšlení názvu.

Přehled ze včerejška

Prohlédněte si v galerii nové mapy, které přidá do Titanfall Expedition DLC.

Deníček z Destiny detailněji představil zbraně, brnění a kořist.

Sony prý chystá levnější bundl s PS4 a Vitou. Nákupem speciálního balení byste měli ušetřit 520 korun.

Microsoft na E3 odhalí novou značku a pokračování stávajících sérií + blíží se nabitá E3. Vydavatelé mají ukázat Mass Effect, Uncharted 4 či nový Deus Ex.

V Kingdom Come: Deliverance budou vedlejší questy, kde budete nahánět ovce.

Přiblíženo příběhové pozadí válečné střílečky Enemy Front. K tomu nové gameplay záběry.

Bleskovky

Tahle zpráva se nás sice moc netýká, ale možná někteří z vás žijí v Německu nebo Rakousku. Pokud tomu tak je, tak vás musíme informovat, že PC verze Wolfenstein: The New Order budou mít geografický zámek. Jinými slovy si na Steamu z Německa nebo Rakouska nebude moci koupit evropskou nebo americkou verzi hry neobsahující cenzuru. Více i cenzuře zde.

Nejprodávanější hrou minulého týdne ve Velké Británii je The Amazing Spider-Man 2. Na druhém místě Titanfall. Následuje FIFA 14, FIFA World Cup Brazil, Call of Duty: Ghosts, Minecraft: Xbox 360 Edition, LEGO The Hobbit, LEGO Movie, Child of Light a Battlefield 4.

Milovníci Mortal Kombatu pozor, vypadá to, že Ed Boon na 2. června chystá nějaké oznámení, které by mohlo souviset právě s bojovkou Mortal Kombat, nebo že by pokračování Injustice: Gods Among Us?

Masivně multiplayerová survival hra H1Z1 od Sony Online se na Steamu v rámci předběžného přístupu objeví už 15. května za necelých 20 dolarů. Vývojáři se zároveň přiznali inspirací od DayZ od Bohemia Interactive, stejně tak The Walking Dead a dalšími hrami.

Podle nepotvrzených informací bychom si brzy mohli zahrát strategii XCOM: Enemy Unknown na handheldu PS Vita. V nabídce kompletní edici této hry má například britské Tesco. Obsahovat by měla hru, stejně tak rozšíření XCOM: Enemy Within.

Po nejrůznějších spekulacích raději Naughty Dog objasnilo, že The Last of Us: Remastered pro PlayStation 4 je stále plánováno na léto letošního roku. V poslední době hned několik obchodů a serverů tvrdilo, že survival thriller byl odložen na konec roku.

Multiplayer Star Wars: Battlefront 2 bude žít i po konci serverů GameSpy. Otěže převezme alternativní služba GameRanger. Vypnutí GameSpy je naplánované na 31. května.

Lochnesská nestvůra naleznete v Titanfall, nutno podotknout, že na neobvyklém místě (thx Sector.sk).

Závodní Mario Kart 8 si ve split-screenu na Wii U budete užívat v rozlišení 1080p při 60 snímcích za sekundu.

Microsoft bude svou tiskovou konferenci z E3 vysílat i na Xbox Live.

The Sims 4 není určeno pro děti, v Rusku kvůli místním zákonům o gayích by měl nadcházející simulátor života obdržet rating 18+.

Do 8. května si z Originu můžete zdarma stáhnout PC verzi prvního hororového Dead Space.

Pokud vlastníte Supporter edici Army 3, nejen že zdarma dostanete všechna DLC v čele s oznámenými přídavky Helicopters a Marksmen, ale dostanete zcela zdarma i datadisk plánovaný na rok 2015.

Na závěr jeden speedrun, kanadskému hráči se podařilo projít Halo: Combat Evolved za méně jak 100 minut.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama