Konzolové verze Elder Scrolls Online skutečně odloženy
Novinka Konzolové verze Elder Scrolls Online skutečně odloženy

Konzolové verze Elder Scrolls Online skutečně odloženy

Michal Burian

Michal Burian

10

O rovných šest měsíců kvůli specifickým problémům konzolí.

Reklama

Aktualizace: Bethesda potvrdila zprávy z dnešního rána, Elder Scrolls Online pro PlayStation 4 a Xbox One je skutečně odloženo. Vydavatel ujišťuje, že na konzolových verzích pracuje jak nejrychleji je to možné, ovšem vývoj si vyžádá dalších šest měsíců navíc.

Podle jejich slov řeší jedinečné problémy specifické pro tyto platformy. Integrace jejich systému pro online hraní musí řešit zvlášť se Sony a Microsoftem. Obě konzole jsou od PC/Mac dosti odlišné, stejně jako odlišné navzájem.

Bethesda chce hráčům vynahradit čekání na PS4 nebo Xbox One verze Elder Scrolls Online, pokud si dokonce června koupíte PC verzi, tak si budete moci konzolovou zakoupit za pouhých 20 dolarů (cca 400 korun). Edice zahrnuje přenášení postav a dalších 30 dnů ve světě hry.

Původní zpráva

Elder Scrolls Online by mělo být podle všeho ve verzích pro PlayStation 4 a Xbox One o šest měsíců odloženo. Alespoň to bylo uvedeno v již odstraněném odstavci na oficiálních stránkách v sekci FAQ.

,,Elder Scrolls Online oficiálně vyšlo 4. dubna 2014 na PC a Mac. Ukázalo se, že naše plánované vydání konzolových verzí v červnu nebude možné. Udělali jsme velká pokrok, dospěli jsme však k závěru, že potřebujeme vývoj o šest měsíců prodloužit, abychom zajistili kvalitu, kterou naši fanoušci očekávají a zaslouží si ji," stálo v sekci FAQ.

Bethesda se zatím k odložení nevyjádřila, informaci z oficiálních stránek smazala a snaží se vše ututlat. Je dost možné, že správce webových stránek zveřejnil zprávu dříve, než bylo plánováno. Zřejmě nás tak v brzké době čeká oficiální odložení konzolových verzí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama