Nový Doom na Quakeconu, Far Cry 4, další módy do Titanfall, nejlepší z E3, stěhování Warhorse, Battlefield 4, poslední šance Warface
Novinka Nový Doom na Quakeconu, Far Cry 4, další módy do Titanfall, nejlepší z E3, stěhování Warhorse, Battlefield 4, poslední šance Warface

Nový Doom na Quakeconu, Far Cry 4, další módy do Titanfall, nejlepší z E3, stěhování Warhorse, Battlefield 4, poslední šance Warface

Michal Burian

Michal Burian

14

Dobré středeční odpoledne, máme pro vás nový Herní express obsahující spoustu zajímavých zpráv, alias shrnutí těch, které byly příliš krátké na vlastní novinku.

Reklama

Final Stand DLC pro Battlefield 4 bylo zřejmě odloženo, naznačují to oficiální stránky, kde se nově objevilo 'TBD'. To znamená, že bude datum vydání teprve oznámeno. Přitom původně s posledním rozšíření EA počítalo na konec léta 2014.

Zítra (3. července) se LittleBigPlanet (oba dva díly + LittleBigPlanet Vita) dočká nového balíčku kostýmů. Nejlepší na tom je, že Sacktue of Liberty bude zdarma.

Crytek se snaží zachránit multiplayerovou free-to-play střílečku Warface. Je to nejspíš poslední šance, po neúspěchu na Gface se Warface objevilo na Steamu. Od tohoto kroku si Crytek slibuje, že hru bude hrát mnohem více hráčů. Zatím se dobře ujala pouze v Rusku.

,,Warface na Steamu dláždí cestu pro nové hráče, kteří v naší hře objeví strhující kooperativní a konkurenční bitvy, a to zcela zdarma," řekl ředitel Hasit Zala.

Po úspěchu na Kickstarteru se české studio Warhorse stěhuje do nových a větších kanceláří, kde budou pokračovat ve vývoji nadějného středověkého RPG Kingdom Come: Deliverance. To je také důvod, proč neodpovídají na dotazy.

Designér Naughty Dog na Twitteru naznačuje, že The Last of Us: Remastered na PS4 skutečně poběží ve vysněných 60 fps. Podle jeho slov je transformační, aby survival thriller s Joelem a Ellie běžel při 60 snímcích za sekundu, navíc by se nechtěl vracet k 30fps.

Návštěvníci Quakeconu budou moci jako první vidět nového Dooma - 17. až 20. července v Hilton Anatole v Dallasu. Na internet bude později vypuštěna oficiální ukázka. Je ale více než jisté, že někdo prezentaci natočí na mobil a zveřejní dříve.

Kreativní ředitel Alex Hutchinson v novém rozhovoru pro Outside Xbox vyvrátil domněnky, že by Pagana Min (ten blonďák) byl otcem hlavního hrdiny Far Cry 4. Ajay Ghale je určitým způsobem s fiktivní oblastí Kyrat v Himalájích spojován, rozhodně ale ne tak, že by samozvaný král a tyran Pagana Min byl jeho otcem. Navíc ve hře má být dost ženských postav, které promluví do příběhu.

V Titanfall by se brzy mohly objevit nové módy, jeden z hráčů se dostal do kódů čtvrté aktualizace a našel tam zmínky o Capture the Titan, Big Brother, Titan Tag a Bodyguard (Titan Escort). V prvním režimu musejí prý hráči získat Titána a dostat ho na svou základnu, zatímco v Big Brother musíte buď bránit, nebo útočit na kontrolní panel. Poslední dva módy jsou zatím bez popisku.

EA neplánují nějak významně podporovat handheldy Nintendo 3DS a PlayStation Vita. Peter Moore rovněž prozradil, že tituly plánují dva a půl roku dopředu.

Nejlepší hrou výstavy E3 se stala online střílečka Evolve od ex-tvůrců Left 4 Dead. Získala ocenění za nejlepší show, nejlepší konzolovou hru, nejlepší akci a nejlepší multiplayer.

„Rádi bychom poděkovali novinářům z celého světa za jejich vřelé a nadšené přijetí Evolve na E3 2014“, řekl Chris Ashton, spoluzakladatel a šéfdesignér v Turtle Rock Studios. „Povzbudilo nás, že si novináři uvědomili to, co my víme už dávno a to že Evolve je výjimečný zážitek a že nic takového tu ještě nebylo.“

„Evolve pokračuje v upevňování své pozice coby jedné z nejočekávanějších her roku“, řekl Christoph Hartmann, prezident 2K. „Ocenění pro Evolve podtrhují nadšení a touhu po nových značkách na platformách nové generace a my věříme, že jsme na nejlepší cestě vytvořit definující next-gen zážitek roku 2014.“

  • Nejlepší show – Evolve
  • Nejlepší konzolová hra – Evolve
  • Nejlepší akční hra – Evolve
  • Nejlepší online multiplayer – Evolve
  • Originální hra – No Man’s Sky
  • Nejlepší indie dva – No Man’s Sky
  • Speciální ocenění za inovace – No Man’s Sky
  • Nejlepší akce/adventura – Batman: Arkham Knight
  • Nejlepší handheldová/mobilní hra – Super Smash Bros. 3DS
  • Nejlepší PC hra – Rainbow Six: Siege
  • Nejlepší hardware/periferie – Oculus Rift
  • Nejlepší RPG – Dragon Age: Inquisition
  • Nejlepší bojová hra – Super Smash Bros. Wii U
  • Nejlepší závodní hra – The Crew
  • Nejlepší sportovní hra – NHL 15
  • Nejlepší strategie – Civilization: Beyond Earth
  • Nejlepší sociální/casual/rodinná hra – Mario Maker
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama