Představena sběratelská edice Sherlocka Holmese od Comgadu
Novinka Představena sběratelská edice Sherlocka Holmese od Comgadu

Představena sběratelská edice Sherlocka Holmese od Comgadu

Michal Burian

Michal Burian

15

Comgad na trh uvede vlastní sběratelskou edici s lupou s logem hry, průvodním dopisem a pohlednice s motivy Sherlocka Holmese. <strong>Aktualizováno o obrázek sběratelské edice</strong>.

Reklama

Společnost Comgad ve spolupráci s Institutem pro studium života a díla Sherlocka Holmese uvedena na náš trh enigmatickou sběratelskou edici hry Crimes & Punishments. Ta kromě samotné hry obsáhne i lupu s logem hry, průvodní dopis a pohlednice s motivy Sherlocka Holmese se zapeklitými rébusy, za jejichž vyřešení od Comgadu můžete získat pěkné ceny.

Edice bude ve verzi pro PC za doporučenou maloobchodní cenu 899 Kč/32,99 euro. PC verze bude navíc obohacena o české titulky. Na konzolích pouze v angličtině.

Nejznámější detektiv všech dob se vrací ve zbrusu nové hře, aby vyřešil šest pěkně zapeklitých případů. Temné prostředí viktoriánské Anglie výrazně dokresluje tíživou atmosféru zločinu, kterému se jako Sherlock Holmes musíte postavit. A byť máte na své straně věrného společníka Watsona i slavný Scotland Yard, nebude vyšetřování vůbec jednoduché. Co když přehlédnete nějaký malý, ale podstatný detail? Nebo se necháte zmást falešnou stopou? A co když se nakonec špatně rozhodnete a pošlete za mříže nevinného?

Aby se tohle nestalo, musíte povýšit své vyšetřování doslova na umění. To, že při výslechu nestačí pouze pokládat otázky, uvidíte v tomto videu. A pokud s vámi vyšetřovaný nebude mluvit jako s detektivem, co se obléknout do něčeho méně nápadného? Naštěstí je Sherlock Holmes mistrem převleků a jeho šatník čítá rozhodně více než jedno ušmudlané sako. Co myslíte, bude vám slušet třeba námořnický knír? To vám prozradí video o maskování.

Nechte se vést intuicí, nezvratitelnými důkazy, ale i svým svědomím. Rozhodnutí je na vás.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama