Just Cause 3 v nových gameplay záběrech
Just Cause 3 Novinka Just Cause 3 v nových gameplay záběrech

Just Cause 3 v nových gameplay záběrech

Martin Cvrček

Martin Cvrček

20

Z nových gameplay záběrů, které pochází z letošní E3, se dozvídáme například to, že došlo k překopání jízdního modelu aut.

Reklama

Tvůrci Just Cause 3 dnes vydali nové gameplay záběry, které se chlubí další dávkou chaosu, destrukce a krásy souostroví Medici. Uvidíte například let padákem, procházku po městě následovanou efektivním zničením sochy diktátora nebo ukázku plachtění a vylepšeného háku.

Za zmínku stojí také vozidla. Ve videu se dozvídáme, že Just Cause 3 nabídne více než 80 pozemních, vodních i vzdušných dopravních prostředků a že došlo ke kompletnímu překopání jízdního modelu z Just Cause 2. Ten nyní hráči poskytne lepší ovladatelnost, což je určitě skvělá zpráva, protože jízdní model druhého dílu byl mnohokrát kritizován a opravdu nebyl ideální.

Pokud by vám tohle gameplay náhodou nestačilo, můžete se podívat ještě na druhé video. To se na první pohled nijak neliší od toho prvního, ve skutečnosti ale nabízí možnost podívat se na různé způsoby řešení určitých situací. Vše je na vás a na tom, co zvolíte v závěru videa. Schválně, jen si to zkuste.

Nelineární gameplay záběry jsou určitě skvělý způsob prezentace širokých možností nového Just Cause. Jen se musíte ujistit, že máte v nastavení YouTube přehrávače zapnuté poznámky, které jsou nezbytné pro volbu dalšího postupu.

Just Cause 3 předobjednáte v našem obchodě GameExpres.cz a GameExpres.sk ve standardní i sběratelské edici.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama