Co bude HITMAN obsahovat při vydání?
Novinka Co bude HITMAN obsahovat při vydání?

Co bude HITMAN obsahovat při vydání?

Jan Kalný

Jan Kalný

14

Mimo jiného jsme se také konečně dozvěděli, kdy hra vyjde. Těšíte se?

Reklama

Pokud si vzpomínáte, tak jsme vás před týdnem informovali, že nový Hitman byl odložen. Tvůrci ale za tímto odložením na nespecifikované březnové datum slibovali více obsahu a častější updaty hry. Konečně máme černé na bílém, co skutečně bude hra obsahovat a kdy vyjde.

Důležité je, že hra vyjde 11. března 2016 a bude obsahovat tři lokace (pozor, neplést s misemi). Konkrétně se jedná o Paříž, Marrakéš a fiktivní italské město Sapienza. Misí nakonec bude v den vydání pouze šest, což je o jednu méně než se minule domníval Amazon.

Mód Contracts poté nabídne celkem přibližně 800 různých potenciálních cílů na zabití. Tvůrci slibují, že po vydání vyjde v následujících třech měsících další trojice lokací. V dubnu nás Hitman zavede do Thajska, v květnu do USA a v červnu do Japonska. To všechno samozřejmě s dalšími misemi z kampaně.

Od vydání budou také každý týden dostupné nové kontrakty vytvořené členy týmů. Stejně tak budou aktivně propagovat nejlepší obsah vytvořený komunitou. To je z první části asi tak všechno. Vývojáři ovšem překvapili ještě tím, že oznámili „druhou” verzi hry. Ne, není to nic dražšího se Season Passem. IO Interactive stále přesvědčují, že za původní cenu hry - tzn. 60 dolarů - dostanete celou hru a zdarma i poté všechen obsah. Studio naopak oznámilo levnější variantu hry. Ta bude stát 35 dolarů (zhruba 850 korun) a bude obsahovat všechno, co ve hře bude v den vydání, včetně kontraktů a eventů pro dané lokace. Ale další lokace a mise už nedostanete. Dokud si nepřiplatíte za upgrade, který bude stát 30 dolarů (700 korun).

Jste spokojeni s obsahem co Hitman v základu nabídne?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama