Kdy bude mít veřejnost češtiny Rise of the Tomb Raider a Dragon's Dogma?
Dragon's Dogma: Dark Arisen Novinka Kdy bude mít veřejnost češtiny Rise of the Tomb Raider a Dragon's Dogma?

Kdy bude mít veřejnost češtiny Rise of the Tomb Raider a Dragon's Dogma?

Michal Burian

Michal Burian

21

Navíc informace o překladu adventury Firewatch.

Reklama

Tým překladatelů z Lokalizace.net zveřejnil na svém Facebooku přesný termín, kdy si bude moci veřejnost oficiálně a legálně stáhnout jejich češtinu do Rise of the Tomb Raider. Dragon's Dogma: Dark Arisen zatím nemá stanovené datum.

Čeština pro Rise of the Tomb Raider bude ke stažení od 2. dubna, obsahuje i překlad dodatečného balíčku Baba Yaga. Navíc půjde o poslední revizi češtiny s opravou několika maličkostí. Další opravy už nebudou, nová verze se bude dělat pouze v případě, že vývojáři zveřejní aktualizaci hry.

Překlad Dragon's Dogma: Dark Arisen je dle slov autorů v super stavu a otestován. Datum vydání pro veřejnost bude zveřejněno 2. dubna.

Krom těchto dvou češtin pracuje tým ještě na lokalizaci adventury Firewatch. 26. března byl dokončen hrubý překlad. Tým se chystá na korekci a následné testování. Datum vydání zatím nemají stanoveno, ale nemělo by to trvat dlouho.

„Vězte, že překlad této hry není sranda, ale snad se nám podaří udržet autentičnost,“ dodávají tvůrci k češtině Firewatch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama